Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dificultati de concentrare si probleme de memorie? Iata alimentul care te scapa de aceste probleme

de Sunt Fericita la 2017-05-25
Dificultati de concentrare si probleme de memorie? Iata alimentul care te scapa de aceste probleme
Pentru a-si creste puterea de concentrare, multi tineri folosesc in abundenta energizante sau cafea, produse contraindicate de medici, deoarece elimina artificial oboseala, insa nu cresc si puterea de concentrare sau de memorare.


Specialistii de la ApiLand considera ca alimentul cel mai indicat pentru a stimularea sistemului nervos si pentru eliminarea stresului acumulat, este laptisorul de matca. Pe langa aceste proprietati, laptisorul de matca contribuie la imbunatatirea memoriei, creste capacitatea de concentrare si asimulare a informatiei si elimina starile de somnolenta, care pot aparea atunci cand invatam asiduu.

Imbunatateste memoria

Ti se intampla adeseori sa inveti ore in sir si la final sa realizezi ca nu iti mai aduci aminte apoape nimic din tot ce ai invatat? Pe langa antrenarea memoriei, este posibil sa ai nevoie de un supliment natural care sa iti vina in ajutor. Laptisorul de matca pur este un excelent stimulent in procesul de invatare. Prin prezenta anumitor oligoelemente esentiale (fosfor, magneziu), a vitaminelor B1, B2, B6, a aminoacizilor (fenilanalina, triptofan), laptisorul de matca pur s-a dovedit a fi util pentru imbunatatirea memoriei si cresterea randamentului intelectual.

Creste capacitatea de concentrare si asimilare a informatiei

Nu reusesti sa fii atent la ceea ce vrei sa inveti? Esti usor de distras de la invatat si preferi sa-ti ocupi timpul cu alte lucruri? Problema este capacitatea redusa de concentrare pentru o perioada mai mare de timp. Laptisorul de matca pur este singura sursa naturala de acetilcolina, un neurotransmitator foarte important, esential in transmiterea influxului nervos.

Stimuleaza sistemul nervos

S-a dovedit stiintific ca laptisorul de matca pur joaca un rol esential in dezvoltarea si buna functionare a sistemului nostru nervos, refacand sinapsele si celulele nervoase, caci, pe langa vitamine, minerale, enzime si aminoacizi, acest aliment-minune ne furnizeaza si acidul 10-HDA, esential pentru dezvoltarea neuronala si pentru stimularea sistemului imunitar.

Elimina stresul si insomnia

“In perioada examenelor, din cauza emotiilor si a oboselii, devenim mai stresati, mai nervosi si, uneori, putem suferi chiar de insomnie. Laptisorul de matca pur poate elimina stresul, deoarece contine niacina si piridoxina, ambele calmante naturale foarte eficiente, care nu dau nici un fel de dependenta. Consumatorii de laptisor de matca pur suferind de depresie sau stres, au relatat ca au experimentat destul de rapid o senzatie puternica de bunastare generala, prin cresterea rezistentei la oboseala, amplificarea performantelor intelectuale, precum si prin instalarea unei stari mentale mult imbunatatite”, declara Ovidiu Bodea, directorul ApiLand – compania cu cea mai variata gama de produse apicole din Romania.

Modul de administrare al laptisorului de matca pur

Pentru beneficii maxime, se recomanda consumul in cure de 6 saptamani. Se administreaza sublingual pana la dizolvare totala, dimineata, cu 20 – 30 minute inainte de masa. Doza recomandata este de 0,5 g/zi pentru copii si 1-2 g/zi pentru adulti. Laptisorul de matca se pastreaza la frigider, la temperaturi cuprinse intre 2ºC si 6ºC.

Se poate consuma si omogenizat in miere 2% (ex: 10g laptisor de matca pur combinat cu 500g miere cruda). In acest caz, doza recomandata este de 1-2 lingurite/zi, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre memorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concentrare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stres

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre laptisor de matca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miere

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0