Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Distractie la inceput de iulie: Rock the City & B'estfest 2011

Distractie la inceput de iulie: Rock the City & B'estfest 2011
Iubitorii de muzica si concerte au de ales weekend-ul acesta intre o multime de evenimente, desfasurate pe parcursul a trei zile: 13 trupe in Piata Constitutiei din Capitala, sub egida Rock the City, si cea de-a 4-a editie B'estfest, care aduce 51 de trupe, solisti si DJ-i, pe patru scene, intr-un spatiu aflat lânga Bucuresti, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari.


Rock the City, mega concerte in Piata Constitutiei
Line up-ul Rock the City se compune din Ultra TT, Therapy si The Prodigy (vineri, prima trupa de la 18.20), Voodoo, Monarchy, BooN, Sabaton si Mike and The Mechanics (sâmbata, prima trupa de la 16.20) si Metrock, Trooper, Hatebreed, WhiteSnake si Judas Priest (duminica, prima trupa de la 15.50). Accesul in Piata Constitutiei va fi permis de la ora 16.00 - vineri, 15.30 - sâmbata si 15.00 - duminica. Concertele se vor incheia in jurul orei 23.00.

Atentie! Copiilor cu varsta de pana in 12 ani nu le este permisa intrarea la spectacol decat cu bilet platit si insotiti de un parinte. Organizatorii au avertizat ca suntele produse vor fi cu mult peste nivelul suportat de cei mici, iar efectele de lumini pot dauna copiilor si persoanelor epileptice.

B'estfest
, editia a 4-a
La B'estfest vor participa trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum, House of Pain, Flogging Molly si Hadouken, dar si nume autohtone, printre care suie Paparude, OCS, Robin and the Backstabbers, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci, care vor concerta pe doua scene principale. Acestora li se adauga o scena numita Future Heroes, dedicata exclusiv tinerilor artisti români, precum Butterflies in my Stomach, Toulouse Lautrec, Electric Fence, Mes Quins, Tiptil, Sensor si Blue Nipple Boy, si Dance Arena, unde DJ-ii vor intretine petrecerile pâna dimineata, pe ritmuri electro, funk, breakbeat, drum'n'bass si dubstep.

De anul acesta, B'estfest Summer Camp devine eco, "imbraca haine verzi" si vine cu un concept nou. Publicul e invitat sa campeze pe islazul de la Tunari, fie cu cortul personal sau rulota, fie beneficiind de serviciile auxiliare puse la dispozitie: inchiriere cort, rulota sau achizitionarea unui cort "la cheie", deja amplasat.

Organizatorii B'estfest si Asociatia Green Revolution pun la dispozitia publicului biciclete ce pot fi inchiriate de la statia de metrou Pipera special pentru transportul pâna in B'estfest Park. Organizatorii mai recomandata si folosirea mijloacelor de transport in comun, disponibile inclusiv pe timp de noapte: in zilele de festival va functiona o linie speciala, pusa la dispozitie de RATB, cu traseu de la Piata Charles de Gaulle (lânga statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pâna la B'estfest Park, si microbuzul 445 ce poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniei 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la statia Baneasa S.A. Ambele vor circula inclusiv pe timp de noapte, iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere a festivalului. Doua microbuze vor asigura transportul tur si retur intre statia de autobuz si maxi-taxi si intrarea in spatiul de festival.

B'estfest Park ofera posibilitatea practicarii mai multor sporturi - un panou de escalada, terenuri de volei, badminton, baschet si fotbal, antrenamente de fitness si yoga -, bumping cars, carusel, spectacole de magie, jocuri diverse, face painting, tatuaje, graffitti si lasertag, lecturi si spectacole de teatru, proiectii de film de la Anim'est si Future Shorts, expozitii si ateliere de mestesuguri, fotografie si arta contemporana. De asemenea, cluburile Expirat si Elephant Vs. Goblin isi fac program de weekend la B'estfest.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0