Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Oz: 5 alimente care stimuleaza metabolismul si te ajuta sa slabesti

de Alina Ilie la 2017-06-12
Dr. Oz: 5 alimente care stimuleaza metabolismul si te ajuta sa slabesti
In cadrul emisiunii Dr. Oz Show aflam tot felul de retete, remedii sau solutii miraculoase pentru o multime de boli si afectiuni. Stimularea metabolismului si pierderea in greutate sunt doua subiecte adesea abordate de celebrul doctor. Ca sa putem slabi eficient trebuie, mai intai, sa reducem aportul de calorii. In al doilea rand, hidratarea este foarte importanta. Daca organismul este hidratat constant pe parcursul zilei, va inceta sa mai retina apa.


In cele ce urmeaza, iata 5 alimente bogate in fibre care accelereaza arderea grasimilor si iti ofera energie pe tot parcursul zilei:

Fasole

Primul dintre cele mai importante alimente pe care trebuie sa le consumi daca vrei sa slabesti este fasolea. Este bogata in magneziu, fier, fosfor, cupru, potasiu, sodiu, vitamine din grupul B, zinc, mangan, nutrienti importanti pentru stabilizarea pH-ului din sange, mentinerea sanatatii oaselor si intarirea sistemului imunitar.

Linte

Desi in bucataria romaneasca lintea nu este la fel de populara ca fasolea, a inceput sa fie preparata din ce in ce mai des pentru beneficiile pe care ni le ofera. Este un aliment excelent in curele de slabire pentru ca ofera o senzatie de satietate pentru mult timp. Contine fibre, esentiale pentru o digestie buna si pentru normalizarea nivelului de colesterol si glucoza din sange, previne aparitia bolilor de inima si instalarea diabetului de tip 2, sporeste nivelul de energie al organismului si creste rezistenta fizica la efort.

Mere

Pentru ca hidratarea este deosebit de importanta pentru buna functionare a fiecarei celule din corp si pentru a avea un ten care radiaza de frumusete, devine evident ca atunci cand dorim sa eliminam toxinele din organism si sa slabim trebuie sa optam pentru fructe cu un continut ridicat de apa. Merele sunt gustari excelente intre mesele principale, au un continut ridicat de fibre si apa si reduc pofta dulciurillor.

Un desert sanatos atunci cand esti la dieta sunt merele coapte cu nuca si scortisoara>>

Banane

Desi unii nutritionisti nu recomanda bananele in curele de slabire, Dr. Oz nu este de acord cu acest lcuru afirmand ca datorita continutului ridicat de potasiu ne protejeaza de bolile cardiovasculare. Se pot adauga in smoothie-uri, iaurturi si alte deserturi preparate in casa.

Mazare

Nu in ultimul rand, un alt aliment perfect pentru slabit deoarece stimuleaza metabolismul sa arda grasimile este mazarea. Tocanitele si supele-crema de mazare nu trebuie sa lipseasca din dieta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.36 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pierdere in greutate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0