Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Oz: 5 moduri de a elimina pentru TOTDEAUNA grasimea abdominala

de Alina Negrutiu la 2017-06-30
Dr. Oz: 5 moduri de a elimina pentru TOTDEAUNA grasimea abdominala
Pentru a fi fericita si sanatoasa, alungarea surplusului de grasime din jurul taliei poate fi atinsa prin respectarea unui plan in doua etape. O talie subtire este buna si pentru a-ti imbraca blugii preferati, dar si pentru a merge la plaja in costumul favorit in doua piese. Exista insa si motive mult mai bune...


Bagajul suplimentar de pe talie cunoscut si sub numele de garsime viscerala este foarte periculos. Pe masura ce se formeaza intre organe, adanc in cavitatea abdominala, secreta proteine care declanseaza inflamatia cronica, atragand riscul bolilor de inima, al diabetului si chiar al cancerului.
 
Un mod de a afla daca ai prea multa garsime abdominala este sa te masori in jurul corpului, deasupra soldurilor. Daca obtii un rezultat de peste 90 de centimetri, este momentul sa actionezi cumva. Vestea buna este ca poti scapa de grasimea abdominala mai repede decat crezi. Urmand planul corect, este mai usor decat sa scapi de grasimea din jumatatea inferioara a corpului si de a-ti tonifia bratele. Urmeaza aceste indicatii si vei vedea rezultatele.
 
1. Lupta cu grasimea prin mancare.
Evident, vrei sa mentii numarul de calorii in limite sanatoase si sa eviti mancarurile bogate in grasimi saturate. Cercetarile au arata ca, daca mananci mai mult din anumite mancaruri, poti elimina grasimea viscerala in exces, pavandu-ti drumul catre o talie mai ingusta.
 
Pe langa mentinerea unei inimi sanatoase si mentienerea nivelurilor de inflamatii sub control, acizii grasi monosaturati pot opri formarea grasimii abdominale. Studiile arata ca persoanele care isi iau 25% din caloriile zilnice din grasimile sanatoase nu au pus nimic pe burta comparat cu cei care mananca mai multi carbohidrati. Ne referim aici la uleiul de masline, la avocado si nuci. 
 
2. Alimentele cu indice glicemic scazut
Persoanele care sufera de stres produc mai mult cortizol si acesta predispune la grasime abdominala. Alimentele cu indice glicemic mare (ierarhie care ofera punctaje intre 0 si 100) duc la cresterea mai rapida a nivelului de zahar in sange. Cand glucoza scade, se declanseaza iar productia de cortizol. Varfurile pozitive si negative continue ale zaharului in sange duc la rezistenta la insulina, primul pas spre diabetul de tip 2. Pentru a mentine nivelul de cortizol sub control, alege alimente cu indice glicemic scazut (sub 55 in ierarhizarea dupa indicele glicemic), cum ar fi fasolea, lintea si mazarea, in loc de orez si cartofi.
 
3. Ceaiul verde
Un studiu din 2012 publicat in revista Journal of Functional Foods a descoperit ca persoanele care au baut o cana si jumatate de ceai verde imbogatit cu catechine, antioxidanti cunoscuti pentru puterea lor de a arde grasimi in fiecare zi, timp de 12 saptamani, au pierdut de 16 ori mai multa grasime viscerala decat cei care au consumat ceai verde fara acesti antioxidanti. Pentru a obtie eacelasi rezultat cu ceaiul pe care-l cumperi din magazin, trebuie sa bei echivalentul a patru cani pe zi.
 
4. Lactate
Cand corpul tau are putin calciu, produce un hormon care ii da de stire organismului sa stocheze grasime viscerala. Ca adult, ai nevoie de 1.000 de miligarme de calciu pe zi pentru a reduce nivelurile acestui hormon. Iar calciul din lactate are un efect mai puternic decat cel din alte surse. Mananca zilnic iaurt grecesc, dar orice tip de lactate cu putine grasimi sunt bune.
 
5. Sculpteaza-ti talia fara abdomene
Exercitiile care sunt axate doar pe trunchi iti intaresc adbomenul, dar nu elimina grasimea de sub muschii abdominali. Pentru a face asta, ai nevoie de exercitii tip cardio (alergat, mers, mers cu bicicleta). Un studiu al Universitatii Duke a descoperit ca persoanele care fac activitati moderate de tip cardio cam 178 de minute pe saptamana (aproximativ 30 de minute de mers pe jos sase zile pe saptamana) nu au pus prea multa grasime viscerala pe parcursul a opt luni. Participantii care au lucrat la intensitati mai mari (jogging) s-au mentinut sau chiar au slabit.
 
Pe masura ce imbatranim, toata lumea pune ceva grasime pe ici, pe colo. O masa musculara buna insa incetineste procesul de asimilare a grasimii abdominale.

Potrivit site-ului alegesanatos.ro, iata legumele care distrug grasimea de pe burta in doar o saptamana>>


Sursa: Oprah.com
Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 133 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasime abdominala

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0