Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. OZ ne da cheile spre o inima sanatoasa

Dr. OZ ne da cheile spre o inima sanatoasa
Tu stii sa identifici un atac de cord inainte ca acesta sa aiba loc? Daca raspunsul este nu, o vei face de acum incolo, gratie acestui ghid pe care ni-l ofera celebrul doctor, specializat in cardiologie. El spune ca inima este cel mai important organ al omului, bate de 100.000 de ori pe zi si ajuta la circulatia oxigenului, hormonilor si celulelor sistemului imunitar prin fiecare milimetru al trupului.


Ai auzit deja de recomandari pentru a avea o inima sanatoasa: dieta sanatoasa, exercitii fizice, renuntarea la fumat si urmarea tuturor acestora. Exista insa si alte trucuri surprinzatoare:
Da volumul mai incet
Poluarea sonora este o realitate cotidiana, dar expunerea cronica la sunete, chiar si la 70 de decibeli (nivelul de zgomot al traficului de pe strazi), poate creste ritmul cardiac, tensiunea, stresul si riscul de atac cardiac de cerebral. Mai mult, un studiu pe termen lung care a analizat incidenta problemelor de inima in randul finlandezilor adulti a descoperit un procent cu 80% mai mare de deces din cauze cardiovasculare la femeile care se descrisesera ca fiind sensibile la sunete. Fii atenta mai ales noaptea sa dormi in liniste deplina. Inchide ferestrele si pune-ti dopuri de urechi, la nevoie.
Ai grija de dintii tai
Lasata netratate, bacterii cum ar fi P. gingivalis pot creste in gura si ajung in sistemul circulator, producand daune la nivelul vaselor de sange si cauzand cheaguri de sange. Reducand cresterea bacteriilor in gura, scazi si riscul de probleme cardiovasculare (cu 33%, conform unui studiu efectuat in randul femeilor). Du-te la stomatolog de cel putin doua ori pe an, periaza dintii de doua ori pe zi, foloseste ata dentara si rontaie un morcov dupa masa (o modalitate excelenta sa scapi de placa dentara).
Nu lua calciu de capul tau
Un studiu din 2010 a descoperit ca, in timp, luand acest supliment singur (care promoveaza calcifierea arterelor), poti creste riscul de atac de cord. Alege varianta care contine si magneziu si vitamina D care ajuta la sanatatea inimii.
Fereste-te de BPA
Bisphenol A (BPA) este un compus des intalnit in ambalajele de alimente si bauturi racoritoare. Dovezile arata ca expunerea la aceasta substanta chimica creste riscul de boli cardiace, probabil scurtcircuitand celulele inimii, ducand la aritmii potential letale. Redu expunerea la BPA ferindu-te de mancarurile ambalate, plasticurile cu cifra 7 langa semnul de reciclare si folosind recipiente din alte materiale pentru cuptorul cu microunde.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inima sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr. oz

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0