Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Oz: Planul de detoxifiere de sarbatori

Dr. Oz: Planul de detoxifiere de sarbatori
Sezonul sarbatorilor incepe. Si stim cu totii ca este imposibil sa scapi de ‘tirania’ dulciurilor si a mancarurilor grase. Daca esti in cautarea unui mod simplu de a trece cu bine peste acest delir culinar, Dr. Oz iti propune un plan simplu de doua zile pe care sa-l urmezi inainte de o petrecere sau intre perioadele cu mese prea imbelsugate.


Scapa de apa in exces
Primul pas este sa elimini apa in exces si sa scapi de balonare. Pentru asta, trebuie sa-ti prepari o bautura din orice tip de pepene cu apa si apa de cocos (are mult potasiu): 3 cani de pepene, 2 cani apa, 1 cana apa de cocos. Bea cinci cani din acaesta bautura pe zi. 
Micul dejun care te scapa de balonare
Cel mai bun lucru pe care-l poti face dupa ce ai mancat mult este sa iti incepi ziua urmatoare cu un mic dejun din fulgi de ovaz sau unt de arahide, pentru a scapa de balonare. Fulgii de ovaz sunt un diuretic natural si ajuta la eliminarea apei in exces, iar untul de arahide contine naicina, o vitamina B care sprijina digestia sanataosa.
Pranzul lichid
Un bol de supa de linte la pranz este usor de digerat si le va da o pauza stomacului si intestinelor. Supa de linte este si slab glicemica ceea ce te ajuta sa imblanzesti glicemia. 
Preferatele sarbatorilor, cozonacul si placintele, nu au suficiente fibre sa previna constipatia. De fapt, iti incetinesc digestia. O salata de varza la cina este bogata in fibre insolubile ceea ce te ajuta sa mentii un flux regulat al intestinului. Ce trebuie sa faci? Amesteca urmatoarele ingrediente: cam doua cani de varza rosie, 1 piept de pui fiert sau la gratar, 1 lingurita de seminte de floarea soarelui crude, 1 portocala si 3 linguri de ulei de masline.
Lipeste tot ce am spus mai sus pe frigider 
Respecta acest plan alimentar simplu vreme de doua zile si vei putea sa te bucuri de mancarea de sarbatori fara nicio vina.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr. oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cozonac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scapa de balonare

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0