Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Oz: Semne de pe fata care iti dezvaluie afectiunile de care suferi

Dr. Oz: Semne de pe fata care iti dezvaluie afectiunile de care suferi
Nasul, ochii, sprancenele, obrajii si buzele reflecta starea de sanatate a fiecarui organ in parte. Cearcanele si pungile de sub ochi pot indica boli pe care nu le-ai depistat inca. Chipul iti transmite semnale atunci cand organismul sufera si ar fi bine sa stii cum sa le descifrezi.


Analizarea trasaturilor faciale pentru a depista anumite boli sau afectiuni este o metoda chinezeasca care dateaza de peste 3.000 de ani. Chipul iti transmite semnale atunci cand organismul sufera si te vom invata mai jos cum sa le descifrezi.
Medicina chinezeasca sustine ca fata este o harta a starii de sanatate a omului. Potrivit medicinei traditionale chinezesti, obrajii, buzele, barbia, sprancenele, nasul, reflecta fiecare organ in parte.
Obrajii sunt asociati cu plamanii, buzele cu sistemul digestiv, barbia cu vezica urinara si cu sistemul hormonal, sprancenele cu ficatul, nasul si fruntea cu inima si pancreasul.
Celebrul doctor Oz te ajuta sa descifrezi semnalele pe care le transmite chipul tau. Priveste-te cu atentie in oglinda si descopera simptomele unor posibile afectiuni.
1. Pleoapa inferioara umflata
Daca pleoapa inferioara este umflata, inseamna ca esti alergica sau poti avea o infectie la nivelul sinusurilor. Controleaza cu atentie pleoapa inferioara tragand de ea usor in jos pentru a observa daca este inflamata.
2. Un inel gri-albicios in jurul corneei
Daca nivelul colesterolului rau din organism este prea mare, vei observa in jurul corneei un inel gri-albicios. Acest cerc apare din cauza acumularii excesive a colesteroluli rau in sange.
Dr. Oz te sfatuieste sa elimini din dieta grasimile saturate si sa optezi pentru alimente bogate in acizi esentiali Omega 3 si Omega 6.
3. Crapaturi in coltul gurii
Daca observi mici crapaturi in coltul gurii, inseamna ca ai un deficit de vitamina B in organism. Dr Oz iti recomanda sa suplimentezi aportul de vitamina B consumand legume inchise la culoare si sa iei multivitamine.
4. Pliu vertical pe lobul urechii
Atunci cand ai o incretitura verticala pe lobul urechii, ai 33% sanse sa suferi de boli cardiace. Cercetatorii sustin ca factorii genetici care determina incretirea pielii pe lobul urechii predispun oamenii la boli de inima.
Dr. Oz recomanda sa faci miscare in fiecare zi, sa mananci sanatos, fara grasimi, pentru a avea o inima sanatoasa.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre doctor oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0