Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

E normal sa vrei sa evadezi

E normal sa vrei sa evadezi
Hai sa vorbim despre tabuuri. Moarte, droguri, sex... sau ce zici de cel mai tare dintre toate: sa admiti ca sunt momente in care ai vrea ca pustii tai sa dispara pur si simplu? Bineinteles, este strict interzis sa admiti vreodata ca dragalasii tai ingerasi se pot dovedi a fi mici teroristi. Poti glumi cu autoironie pe tema asta, dar nu poti declara serios ca sunt momente cand tot ce-ti doresti este sa scapi de ei. Cum ai putea? Treaba ta e sa-i iubesti si, daca-i iubesti, rezulta ca iubesti tot ce tine de ei. Ar trebui sa zambesti cu indulgenta cand iti cer sa le citesti aceeasi poveste plictisitoare care nu se mai termina, seara de seara, timp de trei luni, sa-i privesti cu adoratie cum urla cat ii tin plamanii in timp ce alearga bezmetici si sa razi cu ei cand repeta pentru a 25-a oara aceeasi gluma nesarata. Partea amuzanta e ca este perfect acceptabil sa te irite copiii altora (nu ca ar trebui sa le si spui parintilor respectivi in fata lucrul asta). Stim cu totii cat de enervanti pot fi copiii. Iata de ce mi se pare firesc ca si copiii nostri sa ne calce pe nervi din cand in cand. Este OK. De fapt, copiii nostri chiar exceleaza in a ne calca pe nervi. Incep cam imediat ce se nasc. Tipatul nou-nascutului e facut pentru a-ti penetra creierul pana cand decizi sa actionezi intr-un fel. Si mamaaa, ce mai functioneaza! Din momentul acela te calca pe nervi sistematic. Uneori nici nu e vina lor. De fapt, asta e cazul in care te simti cel mai vinovat – cand stii ca nu e vina lor. Dar cand cel mic nu te-a lasat sa dormi trei nopti la rand pentru ca-i iese un dinte, e greu sa mai fii intelegator. Stii ca asa ar trebui, dar de fapt nu vrei decat sa taca si sa te lase sa dormi. La urma urmelor, e doar un dinte! Ei bine, am vesti pentru tine. Toti parintii simt la fel din cand in cand. De fapt, vor fi etape in care se va intampla doar o data sau de doua ori pe saptamana. Nu trebuie decat sa accepti ca e ceva natural, iar orice parinte care nu admite asta minte. Nu poti sa-ti impiedici copilul sa te calce pe nervi, dar asta nu trebuie sa vina la pachet cu sentimentul de vina. Si mai e ceva: gandeste-te intotdeauna si la reversul medaliei. Iti aduci aminte cand erai si tu copil? Indiferent cat de mult te innebunesc copiii, sunt sanse foarte mari ca si tu sa-i calci pe ei pe nervi cel putin la fel de mult. Asa ca sunteti chit.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0