Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Educa-te inainte de urmatoarea intalnire

Educa-te inainte de urmatoarea intalnire
Trebuie sa stii unde vrei sa ajungi si cine te poate ajuta sa faci asta, pentru a-ti indrepta viata in directia corecta. Cauti pe cineva cu care sa calatoresti in jurul lumii? Atunci CEO-ul care-si iubeste la nebunie cainele nu va fi un partener pentru o relatie de durata. Vrei doar sa te distrezi un pic? Foaret bine, numai spune-i domnului de la bun inceput, sa nu ranesti inimi (inclusiv pe a ta).


Trebuie sa stii cand sa te opresti
Problema cu internetul in zilele noastre este ca poti gasi orice cauti. Poti da de fostele, de postari cu greseli de ortografie, de pozele in care el avea cu 50 de kilograme mai mult. Dar, pe de alta parte, nu este indicat sa aflii ulterior ca individul e pro Rosia Montana (sau contra, adica are o viziune complet opusa alei tale). Asa ca fa-ti temele si citeste-i povestea, uita-te la poze si pastraza detaliile departe de prima intalnire. Daca vei incepe conversatia cu „Stiu cu cat ai terminat facultatea”, nu vei ajunge sa te mai tina de mana.
Selecteaza restaurantul ca o supereroina
Restaurantul este foarte important, caci el stabileste starea, gustul, aerul intalnirii. Daca nu ai o superputere pentru a decide instantaneu unde sa mergeti la cina, cauta un pic acul in carul cu fan. Un loc dragut, nu dulceag, destul de aproape de casa sa poti purta pantofi cu toc inalt si sa nu ti se strice machiajul pe drum, dar nu prea aproape sa nu sugerezi ceva „necurat”.
Devino experta in arta conversatiei
La un moment dat, tot va trebui sa povestesti cu ce te ocupi, dar lasa la o parte barfele de birou si nu-ti ponegri colegii, caci i-ar putea cunoaste. Adu in discutie doar lucrurile interesante. Nu pune intrebari plictisitoare, gen „Tu ce faci?” sau „Tie cat de mult iti place ceea ce faci?”. In loc de „Mai ai frati sau surori?” incearca „Povesteste-mi vacanta preferata din copilarie”. Schimba „Care este restaurantul tau favorit?” cu „Care este cea mai buna amsa pe care ai luat-o in ultimele sase luni?”. 
Invata sa citesti noul limbaj al trupului
Pentru a fi politicoasa si pentru a evita mesajele cu „Ce parere ti-a facut?”, ti-ai inchis telefonul. Bravo tie! El nu a facut-o, dar nu-ti iesi inca din minti din cauza asta. Poate ca este agitat sau poate asteapta o veste importanta din partea unei rude. Nu stii niciodata. Daca totul merge bine, poti sa glumesti, la un moment dat, spunand „Faci un review pe Facebook despre hummus?”. Nu-l face insa „drogat de tehnologie”. Nu inainte de cea de-a doua intalnire.
Refuza gratios intalnirea propusa pentru a doua zi
Ai auzit asta de nenumarate ori, dar trebuie sa insistam si noi spunandu-ti una dintre cele mai importante lectii ale vietii (si nu ne referim la cum sa dai clic de dreapta pe touchpad). POTI SPUNE NU. Poate ca intalnirea asta a fost un dezastru. Cu putin noroc si simt al umorului, vei avea o poveste de spus la un pahar cu fetele. Daca la sfarsitul serii, individul care mesteca cu gura deschisa, ti-a varsat doua pahare de vin rosu pe rochia alba si a plans cand si-a amintit de fosta nevasta iti mai cere o inatlnire, nu-i spune imediat ca esti ocupata tot restul vietii tale. Zambeste si incearca ceva ca „Nu cred ca suntem compatibili” sau „Nu am intereseaza ceva stabil in momentul de fata”. Si fa apoi ceea ce orice adult matur stie ca trebuie: blocheaza-l pe Facebook.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre compatibilitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre facebook

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0