Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Epilarea cu ceara - cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit

Epilarea cu ceara - cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit
Epilarea cu ceara este o metoda dureroasa. Toate femeile stiu asta. Insa, in timp, dupa mai multe epilari, parul devine mai fin, iar durerea mai scade din intensitate. Este  cea mai eficienta modalitate de indepartare a parului nedorit. Daca te hotarasti sa te epilezi acasa vei avea nevoie de ceara, o spatula pentru a intinde ceara, pudra de talc si spirt pentru curatare. Epilatul cu ceara dureaza pana la 4 saptamani  pentru ca firul de par este indepartat din radacina. Sfaturi pentru epilarea cu ceara: - inainte de utilizare, citeste cu atentie prospectul de pe cutia de ceara; - evita epilarea cu ceara daca ai pielea foarte sensibila sau suferi de diferite boli de piele; - ceara trebuie incalzita la o temperature de aproximativ 40 de grade (sa nu fie prea fierbinte, dar nici prea rece); - pentru a evita sa te arzi, testeaza ceara pe o parte mica a corpului; - aplica ceara in sensul de crestere a parului si trage in sensul opus cresterii firului de par; - incearca sa indepartezi fasiile de ceara cat mai repede. In cazul in care folosesti ceara calda, porii se dilata, iar senzatia de durere este atenuata. Ceara rece nu indeparteaza toate firele de par. Acesta metoda este recomandata femeilor care au probleme cu circulatia sangelui sau au varice. De retinut! 1.  Firele de par crescute sub piele apar indiferent de metoda de epilare pe care o folosim. 2. Intotdeauna epilarea se face in sensul invers cresterii firului de par. 3. Ceara trebuie sa aiba o anumita temperatura pentru a nu produce arsuri pe piele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0