Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Epilarea definitiva - metoda cea mai usoara de a scapa de parul nedorit

Epilarea definitiva - metoda cea mai usoara de a scapa de parul nedorit
GoSkin, singurul institut din Romania cu servicii eficiente si garantate de epilare definitiva, va ofera un Voucher de 150 de Ron.
Atentie: oferta este Exclusiv pentru cititorii nostri. Pentru a beneficia de el (si pentru detalii suplimentare despre pachetul de servicii) va rugam sa sunati la telefon 021 316 80 22 si sa mentionati oferta de Voucher 150 de Ron oferit de SuntFericita.ro. Mai mult decat o tendinta, epilarea definitiva reprezinta o solutie pentru eliminarea a ceea ce este sau poate deveni obsesie pentru tine – parul nedorit. Epilarea definitiva reprezinta etalonul esteticii europene actuale. In ultimii ani, epilarea cu ajutorul laserului a devenit accesibila datorita aplicabilitatii aparatului medical IPL in estetica, avand rezultate uimitoare.

Principiul epilarii definitive – Firele de par aflate in faza anagena Stim despre ciclul pilos ca are 3 faze:
1.anagena (crestere);
2.catagena (involutie) ;
3.telogena (latenta). Firele tratate in faza optima de crestere nu mai apar chiar de la prima sedinta, modificandu-si semnificativ aspectul, grosimea si morfologia. Procentual, atunci cand eliminam definitiv parul, stim cate fire in faza de crestere anagena se gasesc pe fiecare zona a corpului (exemplu: pe zona inghinala sunt 20%, deci sunt necesare 5 sedinte). Sedintele repetitive se fac pentru a surprinde in faza anagena si celelalte fire care nu au ajuns inca in aceasta faza de crestere, dar vor ajunge in intervalul de 4 saptamani lasat intre sedinte. Tratamentul se stabileste asistat de computer, pe baza parametrilor: tip de piele, tip de par si pigment.

Numarul sedintelor necesare se determina stiintific si morfologic Eficienta tratamentului poate fi influentata de caracteristicile fiecarei persoane (metabolism, nivel hormonal, tipul firului de par, numar foliculi pilos). Datorita acestor factori, determinam stiintific si morfologic numarul sedintelor de epilare definitiva necesare. Se recomanda o vizita anuala pentru definitivarea tratamentului.

Contraindicatii: graviditate; administrare de medicamente foto-sensibile (antibiotice, antidepresive); boli fotosensibile – lupus eritematos; herpes; tatuaje negre sau albastre; teren alergic – urticarie; piele reactiva – care are ca efect secundar hiperpigmentare, discromii sau flictene (arsuri superficiale – trec in 2-8 zile), tulburari hormonale (hirsutism), pacienti bronzati, intoxicatii, betacaroten, aplicatii cu topice autobronzante, parul alb.

Efecte imediate ulterioare tratamentului: - Eritem; - Edem penpapilar; - Caldura; - Miros caracteristic. In general, aceste semne persista 1-3 ore, dar pot ajunge pana la 24h in cazul zonelor cu par mai des. La nivelul buzei superioare sau a sprancenelor poate aparea un edem, acesta urmand sa dispara in 24h.

Recomandari post-tratament - In caz de aparitie a unor eriteme sau flictene se vor aplica comprese reci; - Pentru indepartarea permanenta a parului sunt necesare minim 2 tratamente pe aceeasi zona, dar nu la o distanta mai mica de 2-3 saptamani intre ele; - Arsurile pielii indica folosirea unui program de intensitate excesiva sau tratarea de prea multe ori a zonei; - Este interzisa folosirea in ziua tratamentului a apei fierbinti pe zona tratata; - Este interzisa expunerea la soare sau ultraviolete (solar) timp de 3 zile de la tratament. Inlocuieste metoda clasica cu epilare permanenta IPL. Echipa nostra de profesionisti iti sta la dispozitie. GoSkin este singurul institut din Romania cu servicii eficiente si garantate de epilare definitiva, asistata, faciala si corporala. Folosind tehnologie de ultima ora pentru epilare definitiva prin lumina pulsata cu ajutorul aparatului de laser Flash 1 Plus, raza de actiune a aparatului este considerabil mai mare fata de celelalte aparate folosite in Romania, ajungand pana la 50×25 mm, acest aspect imbunatatind semnificativ viteza si siguranta tratamentului. GoSkin va pune la dispozitie ultima generatie de laser si cea mai moderna metoda de tratament, precum si garantia epilarii definitive care se poate realiza pe orice suprafata a corpului. Echipa de profesionisti din domeniul IPL (Intense Pulsed Light) formata din doctori si operatori de epilare definitiva va elimina ceea ce este sau poate deveni obsesie pentru tine – parul nedorit.

GoSkin, singurul institut din Romania cu servicii eficiente si garantate de epilare definitiva, va ofera un Voucher de 150 de Ron. Atentie: oferta este Exclusiv pentru cititorii nostri. Pentru a beneficia de el (si pentru detalii suplimentare despre pachetul de servicii) va rugam sa sunati la telefon 021 316 80 22 si sa mentionati oferta de Voucher 150 de Ron oferit de SuntFericita.ro.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratament

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ipl

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0