Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti femeie si avansezi greu in cariera? Iata ce trebuie sa stii

de Sunt Fericita la 2018-04-19
Esti femeie si avansezi greu in cariera? Iata ce trebuie sa stii
Esti femeie si realizezi ca la job esti implicata, ai rezultate, dar cu toate astea nu primesti laudele de care ai nevoie, nu iti sunt aduse meritele si nu esti promovata? Colegii tai, multi dintre ei barbati, ai observat ca se descurca mai bine la acest capitol, in general, decat femeile si nu stii exact de ce. Sunt trucuri pe care trebuie sa inveti sa ti le dezvolti, daca vrei sa ai parte de o cariera de succes. Iata de ce, studiile spun ca o femeie este mai greu de promovat decat un barbat!


Pentru ca studiul sa fie cat mai relevant, au fost aplicate diferite dispozitive de urmarire atat in cazul femeilor, cat si a barbatilor si s-a analizat comunicarea. Cat de eficiente au fost femeile, dar barbatii, cat au vorbim, cu cine au vorbit mai mult, dar si care a fost volumul vocii pe care l-au avut pe durata intregilor conversatii.
 
Diferentele de comportament dintre cele doua sexe exista intr-un mod vizibil, astfel ca acest aspect joaca un rol extrem de important si in oportunitatea de avansare. Rezultatul principal al studiilor efectuate de catre specialistii de la Bustle a fost acela ca, cele doua sexe se comporta si actioneaza diferit la locul de munca si tocmai din acest motiv si oportunitatile de avansare sunt diferite. 
 
Chiar daca s-a demonstrat faptul ca femeile au mai putine surse de inspiratie cum ar fi: profesori, mentori, etc, dar si timpul si-l optimizeaza mult mai bine, fiind persoane practice, proactive si organizate, diferente exista in comportament, fata de cel al barbatilor, care sunt firi mai insensibile, pragmatice si intotdeauna gata sa ia decizii drastice, mai ales la locul de munca. 
 
De asemenea, chiar daca ambele sexe lucreaza in aceleasi cantitati, livreaza acelasi numar de proiecte si poarta aproape aceleasi conversatii ca si barbatii, pot exista idei preconcepute, din cauza carora anumite femei nu pot avansa.
 
Stim ca se discuta si se fac multe dezbateri legate de diferentele dintre femei si barbati, acestia din urma spunand ca sunt cu mult mai puternici decat femeile, in fond, concluzia este una singura, nu exista diferente, doar mentalitati si idei preconcepute, adanc impregnate in subconstinetul anumitor persoane, in cazul de fata al angajatorilor.
 
Mentalitatile angajatorilor pot fi diferite, iar daca de-a lungul timpului au interactionat numai cu barbati in functii de conducere, este posibil sa mearga pe aceeasi premisa si sa isi doreasca sa promoveze doar barbati. 
 
Asadar, incearca sa schimbi perceptia angajatorului tau, demonstrandu-i ca esti in masura sa duci la bun sfarsit toate atributiile si sa aduci un plus de valoare companiei. Nu te lasa demoralizata de conceptiile pe care le intalnesti si intotdeauna fii pregatita sa demonstrezi contrariul.

Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0