Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti singura? Iata 5 locuri unde poti sa intalnesti un posibil partener!

de Viorica Ghinea la 2018-02-20
Esti singura? Iata 5 locuri unde poti sa intalnesti un posibil partener!
Este distractiv sa fii singura o perioada, dar incet-incet incepe sa te cuprinda nostalgia atunci cand vezi cupluri fericite in jurul tau. Ca sa iti schimbi statutul, iata in ce locuri poti sa intalnesti un posibil partener in 2018. Nu iti promitem ca vei da nas in nas cu sufletul tau pereche, dar macar vei avea ocazia sa cunosti mai multi barbati.


1. Sala de fitness, un loc perfect daca iti cauti un iubit cu muschi


Inca nu ai avut curaj pana acum sa iti faci abonament la sala de fitness? Daca iti spunem ca acolo poti sa intalnesti multi barbati care arata sexy, vei fi mai motivata? Astfel nu numai ca vei avea mai multa grija de sanatatea ta, dar vei avea si oportunitatea sa socializezi mai mult cu reprezentantii sexului opus.

2. La cinema sunt sanse mari sa iti intalnesti partenerul


Multe relatii de cuplu au inceput in sala de cinema, asa ca ar trebui sa iti cumperi mai des bilete la film.  Astfel vei avea ocazia sa intalnesti un barbat care este atras de acelasi gen ca tine, asa ca nu va trebui sa duci mai tarziu munca de lamurire cu el.

3. Site-urile de socializare, o oaza de posibili parteneri

Retelele de socializare reprezinta o modalitate buna de a intalni un posibil partener. Ar fi pacat sa nu profiti de faptul ca pe internet poti sa intalnesti oameni care nu ti-ar iesi in cale in mod normal. Apropie-te de cei care par sa aiba acelasi gusturi si pasiuni ca tine si iti va fi mult mai usor sa legi o conexiune speciala. Dar nu te grabi sa iesi la o intalnire pana nu cunosti mai bine persoana respectiva. Las-o sa iti castige increderea mai intai si apoi poti sa dai curs unei povesti. Nu trebuie neaparat sa te gandesti la o legatura sentimentala din prima, ci la una de prietenie.

4. Cafenelele ori ceainariile, locurile care alunga singuratatea din viata ta

Alte locuri bune in care poti sa iesi daca esti singura sunt cafenelele si ceainariile. Indiferent ca mergi singura ori ca te duci in compania unor prietene, incearca sa faci contact vizual cu persoanele de sex opus din incapere. Daca iti raspund in aceeasi maniera, le demonstrezi ca esti si tu interesata. De la o simpla privire se poate ajunge la o relatie frumoasa.

5. Plaja uneste oamenii precum Cupidon

Nu credem ca mai este nevoie sa iti spunem cate relatii de dragoste au inceput pe plaja. Aici poate fi locul potrivit pentru intalnirea unui nou partener. Oamenii sunt mai fericiti si mai relaxati, astfel ca se conecteaza mai usor cu cei din jur. Din pacate, trebuie sa astepti vara...

Trece pe lista ta aceste locuri si sansele de a cunoaste un posibil partener vor fi in crestere. Chiar daca un barbat nu te convinge de la inceput, ar trebui sa iesi macar la o intalnire cu el. Poate vei descoperi ca in adancul sufletului lui se ascunde ceea ce cauti de fapt.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cupluri fericite

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre singuratate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0