Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evita aceste greseli daca vrei sa slabesti!

de Sunt Fericita la 2020-07-22
Evita aceste greseli daca vrei sa slabesti!
Daca vrei sa slabesti si alegi sa urmezi o dieta drastica, tine minte ca nu e musai sa te chinui ca sa ai rezultate. Tocmai de aceea, iti propunem sa tii cont de niste reguli stricte, care te vor ajuta sa-ti recapeti silueta.


Renunti la alimentele preferate, dar acest lucru e gresit
Atunci cand vrei sa slabesti, indiferent de dieta pe care o alegi, iti vor fi interzise alimentele preferate. Tocmai de aceea, cu cat vei incerca sa nu le consumi, cu atat vei avea pofta si mai mare. Tocmai de aceea, atunci cand tii o dieta rasfata-te cu preparatul preferat cel putin o data pe saptamana.
 
Nu renunta la carbohidrati sau proteine
Sa renunti la o categorie de alimente este gresit, pentru ca iti vei priva organismul de niste nutrimente. Ca sa eviti aceasta greseala nu urma diete care-ti propun din start sa renunti la grasimi sau carbohidrati sau proteine.
 
Nu mai spera la rezultate dupa o singura saptamana
Ca sa slabesti ai nevoie de timp. Nu fii dezamagita daca slabesti sub un kilogram pe saptamana, deoarece acest lucru este firesc si sanatos, dupa cum ne spun specialistii. Procesul de slabire trebuie sa fie unul de durata si in etape, deoarece asa vei reusi sa te mentii usor la greutatea corporala dobandita.
 
Nu sari peste mese
Ca sa slabesti nu e nevoie sa te infometezi. Fa-ti timp mereu pentru mic dejun si nu sari peste nicio masa. Mananca putin si des, bea cel putin doi litri de apa pe zi, iar rezultatele se vor vedea rapid.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.62 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri pentru slabit

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0