Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-i pe micii mofturosi sa manance sanatos

Fa-i pe micii mofturosi sa manance sanatos
Copiii pot fi foarte mofturosi la mancare, stramband din nas la orice incercare a ta de a-i hrani sanatos. Prin urmare, esti tentata sa cedezi poftelor lor de ciocolata si pizza, desi vrei sa devina adulti bine dezvoltati, constienti de propria sanatate. Totusi, fie ca ai un copil tiranic de patru ani sau un tipacios de sapte, iti venim noi in ajutor, oferindu-ti nistre trucuri la care poti apela pentru a-l hrani intr-un mod sanatos si inventiv.


Ai rabdare cu copiii. Cand incerci prima data sa-i incurajezi pe copii sa aiba o dieta echilibrata, cel mai probabil acestia nu vor fi atat de receptivi la ideile stranii care nu se conformeaza gustului lor pentru dulce si alimente grase, extrem de procesate. Prin urmare, este important sa ramai calma. Caci nici roata nu a fost inventata peste noapte. Nu incerca sa-i fortezi pe copii sa manance mese intregi sanatoase, ci permite-le sa se adapteze la noile arome si gusturi in timp. 
Stabileste un exemplu bun. Cel mai bun mod de a-i incuraja pe mofturosi sa se bucure de o selectie mai buna de alimente este sa fii tu insati un exemplu bun. Daca cei mici isi vad parintii si alti membri ai familiei mancand sanatos si bucurandu-se de asta, este foarte probabil ca si ei sa fie tentati sa incerce.
Masa trebuie sa fie un moment de bucurie. Uita de ceea ce facea mama ta cand te ameninta ca iti ia banii de buzunar daca nu mananci tot din farfurie. In zilele noastre se pune accent pe un mediu cald si prietenos, altfel introducerea mancarurilor sanatoase va fi amanata pe vecie. Nu apela la sesiuni de tortura. Zambeste si nu-i instraina de tine si de broccoli pentru totdeauna.
Pastreaza portiile in dimensiuni rezonabile. Daca a acceptat ca trebuie sa manance spanac, care nu are zahar si nici foarte multa sare, mentine portiile in limite normale. 
Fii deci ferma, dar corecta si beneficiile se vor vedea in timp.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mancare sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0