Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-ti copilul sa zambeasca in fiecare seara cand merge la culcare: Perna electronica Soy Luna

de Sunt Fericita la 2017-02-10
Fa-ti copilul sa zambeasca in fiecare seara cand merge la culcare: Perna electronica Soy Luna
Am avut cu totii jurnale colorate cu lacate mici atunci cand eram copii. Ne-am scris acolo gandurile si ne-am ascuns carnetelele sub perna. Ne lasam jurnalele roz printre caiete si printre cartile de colorat, sperand ca parintii nostri sa nu descopere marile secrete ale copilariei: ce ne doream de Craciun, de Paste, de ce ne-am suparat intr-o zi la scoala sau cui aveam sa oferim martisoare odata cu sosirea primaverii.


Mod creativ de a ne exprima emotiile, un jurnal este potrivit indiferent de varsta. Iar chiar si un copil de 4 ani poate sa-si ascunda unicornii si poneii, zanele si visele intr-un jurnal pe care il poate pune in perna electronica Soy Luna. 
 
Ca Zana Maseluta, perna secreta Soy Luna stie sa indeplineasca vise si stie sa pastreze secrete. Acolo puteti strecura in timpul diminetii ceva dulce pentru pauzele de la scoala sau de la gradinita, fara sa dezvaluiti ca ati atins perna secreta. Zana Maseluta sau Soy Luna sunt cele care au produs magia. 
 
In jurnalul din perna electronica Soy Luna isi pot exprima cele mici visele atat de colorate. Dimineata sau seara se pot distra ascultand muzica la MP3 player-ul conectat direct la cablul Jack. Perna electronica include si un difuzor astfel ca perna Soy Luna devine cu atat mai magica si mai captivanta!
 
Iar partea cea mai buna de-abia acum vine! Perna include 8 pagini reutilizabile! Jurnalul magic nu se termina niciodata, iar cele mici va vor fi recunoscatoare pentru un dar cu mult mai distractiv fata de multe alte jucarii de care cei mici se plictisesc destul de repede.
 
Versatila, plina de surprize si cu multiple utilizari, perna electronica Soy Luna reuseste sa incante fetitele de varste variate, fiind gandita ca un cadou menit sa le bucure pe termen lung. De aceea, cadoul reprezinta o investitie pe termen lung, iar bucuria celor mici nu are termen de expirare! 
 
Cine nu-si doreste, la urma urmei, o perna deosebita plina de secrete? Acolo se pot indeplini cele mai frumoase vise, de acolo pot rasuna cantecele preferate si acolo se pot scrie cele mai frumoase povesti. Jurnalul cu lacat aminteste de printesele ferecate in turnuri, iar faptul ca le daruiti un astfel de cadou le demonstreaza ca aveti incredere in ele si ca le respectati dreptul la intimitate. 
 
Sa ne amintim de jurnalele din copilarie, de bucuria pe care o aveam cand ne povesteam in scris intamplarile de la scoala si cand reciteam, la final cu an, pagina cu pagina. Creativitatea celor mici nu are pret, iar paginile reutilizabile permit acestora sa isi puna in aplicare cele mai bune idei! 
 
Oferiti-le si stickere sau creioane colorate de care sa se foloseasca pentru a-si decora cat mai frumos jurnalul. Perna electronica Soy Luna va deveni cu atat mai deosebita si va fi intotdeauna diferita fiindca in interior secretele nu vor ramane niciodata la fel. Desenele si povestile se vor transforma de la o pagina la alta, cantecele vor fi altele, pe masura ce copiii vor creste, iar paginile reutilizabile vor permite ca povestea sa nu devina niciodata plictisitoare.
 
Perna electronica Soy Luna, pe care o gasiti la Mykitty.ro este cel mai bun cadou pe care-l puteti face fie cu ocazia primaverii, fie pentru ca doriti sa va vedeti copilul entuziasmat sa mearga cat mai curand la culcare, doar pentru a se bucura de cel putin cateva minute de creativitate alaturi de perna Soy Luna si inainte de a fi toropiti de somn!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jucarii pentru copii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0