Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Familiile cu copii mici prefera resorturile cu locuri de joaca, iar cele cu scolari aleg circuitele tematice

de Sunt Fericita la 2016-05-19
Familiile cu copii mici prefera resorturile cu locuri de joaca, iar cele cu scolari aleg circuitele tematice
Atunci cand aleg destinatiile de vacanta, familiile tin cont in primul rand de nevoile copiilor si isi adapteaza planurile in functie de varsta acestora. Spre exemplu, familiile cu copii mici (1-7 ani) opteaza pentru destinatii de plaja cum ar fi Republica Dominicana, Maldive, Mauritius sau Bali, unde exista resorturi care ofera programe de distractie special concepute pentru cei mici: kids club, petreceri, animatori, piscine special amenajate etc.


Pe de alta parte, in cazul familiilor cu copii care merg la scoala (peste 7 ani) se prefera circuitele tematice in tari care ii ajuta pe acestia sa invete lucruri noi, sa intre in contact cu civilizatii si culturi diferite, cum sunt Thailanda, SUA, Sri Lanka si Peru. In acest mod, relaxarea, activitatile in aer liber si invatarea sunt imbinate, pentru a oferi o experienta de neuitat atat copiilor, cat si parintilor.

Vacante in parcurile tematice Disneyland, Legoland sau Universal Studios

O mare parte dintre destinatiile oferite de agentia de turism Eturia pot fi combinate si cu un parc tematic. Spre exemplu, familiile care vor sa ajunga la Disneyland din Orlando pot merge, in cadrul aceleiasi vacante, si in Miami, SUA. Alte variante sunt un circuit in Germania care sa includa si o oprire la Legoland sau un sejur in Bali, combinat cu Universal Studios din Singapore.

Preferintele de calatorie ale familiilor

In general, familiile cu copii isi planifica vacantele cu 3-4 luni in avans si opteaza pentru sejururi de 10 zile in destinatii exotice. Aproximativ 70% prefera vacantele de relaxare, in timp ce doar 30% dintre familii opteaza pentru vacantele mai active, unde pot practica sporturi, pot face circuite in imprejurimi. In ceea ce priveste criteriile de selectie a resorturilor turistice, familiile pun pret pe curatenia din camere, mancarea de calitate, activitatile pentru copii si atractiile turistice.

Majoritatea familiilor care calatoresc au un singur copil si aleg sa se cazeze in apartamente sau camere interconectate, pentru a avea acces constant la camera copilului. Referitor la bagaje, de regula se solicita 3 bagaje de cala pentru familiile cu 1 sau 2 copii.

‘Daca acum 4-5 ani aveam foarte putine solicitari de vacante cu copii mici, pana in 2 ani, incepand de anul trecut numarul parintilor care isi doresc sa calatoreasca impreuna cu bebelusul lor este in crestere. Anul acesta am avut peste 500 de solicitari pentru vacante cu infant (copil pana in 2 ani), dublu  fata de primele 5 luni ale anului trecut. Este un semn de deschidere si de relaxare al parintilor din Romania, care au inteles ca rolul marilor resorturi este de a le oferi tot confortul si suportul de care au nevoie astfel incat vacanta lor sa fie cu adevarat relaxanta.’ a declarat Alexandra Parvu, Marketing Manager Eturia.

Parintii platesc intre 70 - 80% din pretul pachetului intreg, pentru un copil peste 5 ani

Parintii care isi doresc sa calatoreasca impreuna cu copii au o serie de beneficii la dispozitie. Astfel, pentru un infant parintii achita doar o parte din taxele de aeroport pentru biletul copilului, cazarea si serviciile la sol fiind de cele mai multe ori gratuite, daca nu se solicita un patut suplimentar. Spre exemplu, pentru un sejur in Republica Dominicana, Mauritius sau Cuba, care incepe de la 1.490 euro / persoana, costul pentru a lua si un copil in vacanta este de aprox 1.000 euro.

Pentru copiii peste 2 ani, care au nevoie de un loc dedicat in avion, se aplica reduceri de pana la 20% din pachetul de adult. Astfel, un sejur in Miami si Orlando incepe de la 1.800 euro pentru un adult si 1.100 euro pentru copil peste 2 ani. La cerere, agentia poate rezerva chiar si biletele de acces in parcul de distractii.

Analiza a fost realizata de agentia de turism Eturia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre turism

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacante

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0