Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fericirea copilului tau este in mainile tale

de Madalina Alexe la 2014-05-27
Fericirea copilului tau este in mainile tale
Ca parinte cu norma intreaga, viata ta nu este foate usoara. Pe langa faptul ca trebuie sa muncesti din greu sa faci rost de bani pentru a acoperi toate cheltuielile, esti si intr-o lupta continua cu timpul prea putin pentru a face toate cumparaturile, pentru a citi o carte si, mai important, pentru a petrece timp cu copilul tau.


Am citit azi o postare pe Facebook a unui prieten fara copii, dar surpins de suferinta unei mame. Ti-o redau si tie: ‘O mama care a apucat si regimul vechi de acum 25 de ani vorbeste cu o alta, cel mai probabil colega. Pe fata buhaita i se citeste oboseala. Este genul de femeie care nu are week-end. Ii povesteste celeilate despre copilul ei care este la liceu si care nu o asculta deloc, gesturile ii tradeaza o oarecare epuizare sufleteasca pe care se chinuie din rasputeri sa o ascunda. E imposibil. Ii povesteste de anturajul copilului, de faptul ca nu stie cum sa se apropie de el si, ca orice parinte, se teme ca acesta nu are nici un viitor. In brate isi tine geanta in care care si-a impachetat ceva mancare pregatita sa-i tina de foame timp de 12 ore de munca si in timp ce povesteste se joaca asemeni unui copil nelinistit cu breteaua gentii. Cat de a dracului sa fie viata, atunci cand singura bucurie este cafeaua bauta de la un dozator impreuna cu colegii de munca? Si mai rau, cati parinti ca ea, cu copii nerecunoscatori care nu vor realiza niciodata eforturile facute de ai nostri pentru a ne creste?’.
Este evident ca ne regasim cu totii in descriere, mai mult sau mai putin. Ceea ce este trist, pentru ca ne arata ca am pierdut undeva legatura cu copiii nostri. De ce? Pentru ca nu am stiut sa prioritizam ceea ce trebuia, nu am aflat care sunt regulile dupa care trebuie sa dansam in aceasta relatie care ar trebui sa ne implineasca, nu sa ne doboare.
Afla din timp care sunt cele mai importante 100 de reguli din viata ta: cele ale educarii copilului.
Pentru a le respecta, trebuie, mai intai, sa le cunosti. Nu uita: copilul tau va deveni ceea ce il ajuti tu sa devina. Este un proces lung, pe parcursul caruia ai vreme sa mai indrepti din erorile comise. Insa ai grija sa nu cumva, din nestiinta, sa sapi traume in psihicul persoanei pe care o iubesti cel mai mult pe lumea asta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0