Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii cel mai bun in tot ceea ce faci

Fii cel mai bun in tot ceea ce faci
O, ce sarcina grea! Asta e un scop serios la care sa tintesti – si este deliberat asa. Daca mergi la lucru, atunci fa-ti treaba cat mai bine posibil omeneste. Daca esti parinte, fii cel mai bun parinte posibil. Daca esti gradinar, fii cel mai bun gradinar. Daca nu esti, atunci care este scopul tau? Si de ce? Daca pornesti sa faci ceva, orice, si iti propui sa fii al doilea; cat de trist e asta? Aceasta regula este intr-adevar simpla, usoara. Sa discutam despre a fi parinte, de exemplu. Care este cel mai nimerit mod de a fi cel mai bun parinte posibil? Nu exista, desigur, raspunsuri corecte sau gresite, este o evaluare complet subiectiva. Ce crezi tu ca inseamna sa fii cel mai bun parinte? Bun. Obiectivul tau este acum mai putin important decat asta? Desigur, nu. Acelasi lucru este valabil in orice faci. Tu tintesti sa fii cel mai bun si crezi ca e posibil. Odata ce devii judecatorul, ajungi in comisia de experti, este foarte usor sa dai viata acelor aspiratii, deoarece ele sunt ale tale in totalitate. Nimeni altcineva nu poate spune daca ai dat gres sau ai avut succes. Nimeni altcineva nu poate stabili criteriile pentru drumul pe care te angajezi. Uite, poate asta e chichita. Daca numai tu poti aprecia daca ai avut succes, atunci, evident, vei lua nota 10 de fiecare data. Asa e? Probabil nu. Este incredibil cat de duri suntem cu noi insine atunci cand nu ne vede nimeni. Daca ne pacalim singuri, realizam ca n-are nici un rost sa facem asta. Cel mai uimitor lucru referitor la a-ti fixa singur standardele este ca nimeni altcineva nu te poate critica; nimeni nu poate sa decida ce e bine sau rau pentru tine. Cat de mult te poate elibera asta? Enorm. Odata ce ai stabilit ca obiectivul tau este sa fii cel mai bun si ti-ai fixat standardele, tot ce trebuie sa faci este sa verifici periodic aplicarea standardelor. Nimic din toate astea nu trebuie sa fie extrem de detaliat. De exemplu, ideea ta de a fi cel mai bun parinte ar putea fi foarte simpla: „Voi fi intotdeauna acolo pentru ei“. Nu trebuie sa intri in detalii, chiar daca numai pentru tine, despre de cate ori pe zi le vei spune ca-i iubesti, sau daca te vei asigura ca poarta sosete curate in fiecare zi. Nicidecum, scopul tau e pur si simplu „sa fii acolo pentru ei intotdeauna“. Asta inseamna sa faci chiar totul posibil. Acum, daca nu reusesti, este numai pentru ca nu ai fost acolo pentru ei. Sa esuezi e in regula. Sa-ti propui sa fii al doilea nu e. Tot ce trebuie este sa te gandesti deliberat la ceea ce faci si apoi sa tintesti sa fii cel mai bun. Secretul este sa stii exact ce faci si sa ai un fel de referinta fata de care tu, si numai tu, iti monitorizezi performanta. Fa-ti scopurile tinte simple si evident de atins. Asigura-te ca stii ce inseamna locul intai si locul doi pentru tine. SA ESUEZI E IN REGULA.  SA-TI PROPUI SA FII AL DOILEA NU E!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0