Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Firele de par se usuca si se rup mai des iarna: Cum le protejam

de Ana-Maria Tudor la 2014-12-10
Firele de par se usuca si se rup mai des iarna: Cum le protejam
Temperaturile scazute din timpul iernii iti afecteaza firele de par, varfurile se despica si se electrizeaza rapid, din cauza vantului puternic si aerului uscat din incaperi.


Frigul, vantul, dar si faptul ca suntem nevoiti sa purtam timp de doua trei luni fesuri, caciuli si palarii, ne afecteaza mai mult decat credem podoaba capilara.

Tu stii cum sa iti ingrijesti parul pe timpul iernii? Iti prezentam cateva trucuri utile:

Daca pe timpul verii nu obisnuiesti sa folosesti balsam atunci cand te speli pe cap, iarna este obligatoriu sa il aplici la varfuri, imediat dupa ce limpezesti parul de sampon!

Este indicat sa alegeti chiar un balsam care sa nu necesite clatire dupa ce a fost aplicat, deoarece are rolul de a reduce electrizarea si deterioararea firelor de par. In plus, balsamul ajuta si la regenerarea firelor de par si uneori chiar la cresterea acestuia!

Stiu ca este foarte frig si obisnuiesti sa porti zilnic un fesel sau o palarie. Este normal, insa ai grija sa nu porti fesuri sau palarii din materiale sintetice! Accesoriile din materiale sintetice contribuie la electrizarea firelor de par si la despicarea rapida a firelor de par.

Ba mai mult, purtarea fesurilor pe cap contribuie si la ingrasarea rapida a parului la radacina, in timp ce varfurile raman uscate. Din acest motiv, este recomandat sa spalam parul mai des iarna, cand sansele aparitiei sunt mai mari si sa utilizam din plin produsele hidratante: masti, balsamuri, sampoane speciale sau uleiuri revigorante!

Acordati o atentie deosebita in aceasta perioada si dietei, care are un rol important in sanatatea firelor de par! Va recomandam o dieta echilibrata, bogata in minerale, zinc si magneziu!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea parului

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0