Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Firma de catering, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2015!

Firma de catering, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2015!
de la 2015-08-31
Firma de catering, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2015!

Daca ar fi sa alegem o afacere deosebit de profitabila, probabil ca ne-am indrepta catre o firma de catering. Nu de alta, dar mancarea a fost intotdeauna un subiect comun de exceptie pentru oricine.


Si nu mai este nevoie sa va amintim faptul ca firmele de catering au devenit salvarea noastra, a tuturor celor care nu pot intotdeauna sa aduca mancarea de acasa la birou.

Si cum nici covrigei si saratele nu mai putem manca zilnic, firmele de catering ne mai salveaza.

Pentru cei cu putere financiara mare, ideea de a cladi o firma de catering este una extrem de profitabila.

Specialistii au realizat un ghid practic digital care te ajuta sa pui pe picioare o firma de catering.

Ce presupune acesta afacere

    Investitia initiala in functie de spatiu, dotari
    Profitul mediu brut
    Situatia pietei
    Perspective privind cifra de afaceri
    Factorii de risc
    Factorii de succes ai afacerii
    Cine poate infiinta o firma de catering

Care sunt actele necesare pentru infiintarea unei firme de catering

    Autorizatia tehnica de functionare
    Avizul sanitar
    Licenta de fabricatie
    Alte autorizatii, avize necesare
    Legislatia specifica
    Institutii – adrese utile

Totul despre spatiul in care doresti sa functioneze o firma de catering

    Dimensiuni minime
    Compartimentare (spatiul de pregatire a mancarurilor - bucatarie profesionala, zona de ambalare, zona de stocare optima a materiilor prime, alimente, bauturi,  zona de birouri pentru receptie comenzi, contabilitate, promovare etc.)
    Dotare cu diverse utilitati (apa, electricitate, gaze, canalizare)
    Conditii sanitare

Echipamentele necesare fluxului tehnologic intr-o firma de catering (in functie de nisa vizata)

    Dotare minimala pentru:
    bucataria proproiu-zisa: aragaze, cuptoare, plite electrice, friteuze, grill-uri, tigai basculante, masini de tocat, feliatoare, masina de taiat cartofi si legume, mixere si instrumentarul auxiliar
    produsele de panificatie si patiserie - cuptoare rotative, masini de foietaj, malaxoare
    temperaturi speciale – utilaje frigorifice
    ambalare (pentru stocare sau livrare)
    livrarea comenzilor – mijloace de transport pentru livrarea comenzilor

    Furnizori utilaje

Mai multe detalii aici >>>





Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre firma de catering

Spune-ne opinia ta despre "Firma de catering, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2015!"



1 + 1 =

Cele mai citite articole

Asa cum se intampla la fiecare sfarsit de an, ne gandim la cum va arata calendarul sarbatorilor ...
Nivelul de inteligenta al oamenilor a reprezentat din totdeauna o sursa de inspiratie buna pentru ...
Imediat ce se instaleaza sezonul rece si incepe sa scada temperatura, incepi sa observi ca ti se ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Daca e o vanzatoare angajata nici nu stie aceste aspecte despre haine.ea stie doar ca tre sa vanda.
culoare tonica,este superba si reflecta forta pasiunea si curajul celui care o foloseste.
Articole pertinente . Īti arata calea spre o sanatate care izvoraste in primul rānd din natura.
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0