Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Firma de catering, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2015!

Firma de catering, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2015!
de la 2015-08-31
Firma de catering, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2015!

Daca ar fi sa alegem o afacere deosebit de profitabila, probabil ca ne-am indrepta catre o firma de catering. Nu de alta, dar mancarea a fost intotdeauna un subiect comun de exceptie pentru oricine.


Si nu mai este nevoie sa va amintim faptul ca firmele de catering au devenit salvarea noastra, a tuturor celor care nu pot intotdeauna sa aduca mancarea de acasa la birou.

Si cum nici covrigei si saratele nu mai putem manca zilnic, firmele de catering ne mai salveaza.

Pentru cei cu putere financiara mare, ideea de a cladi o firma de catering este una extrem de profitabila.

Specialistii au realizat un ghid practic digital care te ajuta sa pui pe picioare o firma de catering.

Ce presupune acesta afacere

    Investitia initiala in functie de spatiu, dotari
    Profitul mediu brut
    Situatia pietei
    Perspective privind cifra de afaceri
    Factorii de risc
    Factorii de succes ai afacerii
    Cine poate infiinta o firma de catering

Care sunt actele necesare pentru infiintarea unei firme de catering

    Autorizatia tehnica de functionare
    Avizul sanitar
    Licenta de fabricatie
    Alte autorizatii, avize necesare
    Legislatia specifica
    Institutii – adrese utile

Totul despre spatiul in care doresti sa functioneze o firma de catering

    Dimensiuni minime
    Compartimentare (spatiul de pregatire a mancarurilor - bucatarie profesionala, zona de ambalare, zona de stocare optima a materiilor prime, alimente, bauturi,  zona de birouri pentru receptie comenzi, contabilitate, promovare etc.)
    Dotare cu diverse utilitati (apa, electricitate, gaze, canalizare)
    Conditii sanitare

Echipamentele necesare fluxului tehnologic intr-o firma de catering (in functie de nisa vizata)

    Dotare minimala pentru:
    bucataria proproiu-zisa: aragaze, cuptoare, plite electrice, friteuze, grill-uri, tigai basculante, masini de tocat, feliatoare, masina de taiat cartofi si legume, mixere si instrumentarul auxiliar
    produsele de panificatie si patiserie - cuptoare rotative, masini de foietaj, malaxoare
    temperaturi speciale – utilaje frigorifice
    ambalare (pentru stocare sau livrare)
    livrarea comenzilor – mijloace de transport pentru livrarea comenzilor

    Furnizori utilaje

Mai multe detalii aici >>>





Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre firma de catering

Spune-ne opinia ta despre "Firma de catering, una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2015!"



7 - 5 =

Cele mai citite articole

Un stil de viata activ si o alimentatie sanatoasa reprezinta preocuparile principale ale noastre. ...
Incaltamintea inconfortabila, statul prelungit in picioare sau la birou, expunerea la caldura si ...
Atunci cand suntem suparati pe cineva, efervescenta momentului nu trebuie sa ne determine sa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Salut,Sunt Adrian si am o Mare Problema cu Țigări-le fumez de foarte mult timp ...
Nu aveti dreptate cu slabitul, este invers ingrasa, eu am facut cura, doua saptamani in fiecare ...
De 2 zile am inceput si eu sa beau ... abia astept sa vad daca da rezultate si la mine, va tin la ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton