Aveti nevoie de:
- 400 gr ciuperci
- 1 casoleta rosii cherry
- 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras verde
- 4 cepe
- condimente dupa gust (sare, piper, boia, usturoi, busuioc, marar)
- betisoare de frigarui
- 2 linguri otet balsamic/vin rosu
Cum se face:
Amestecati bine intr-un bol toate condimentele: otetul balsamic/vinul rosu, sare, piper, boia, busuioc, doi-trei catei de usturoi pisati si mararul maruntit, pana se omogenizeaza intreaga compozitie.
Curatati ciupercile si taiati-le in doua daca sunt prea mari, iar apoi adaugati-le in bolul de condimente, impreuna cu bucatelele taiate de ardei. Acoperiti bine bolul apoi si il bagati la frigider pentru cateva ore.
Intre timp, spalati rosiile si taiati ceapa in doua. Betisoarele pentru frigarui le puteti tine cateva minute in apa, pentru a se prinde legumele mai usor. Apoi, incepeti sa adaugati legumele pe betisoare, in ordinea dorita: ceapa/rosii/ardei/ciuperci, iar apoi puneti-le pe gratar/grill/wok ceramic.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.88
din 5
- 12 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!