1 pulpa de vitel
2 linguri ulei
200 g mazare
marar
lamaie
Preparare:
Lasi peste noapte pulpa de vitel la macerat intr-un castron, cu sare, ulei, apa si ce condimente mai doresti. A doua zi o tai marunt si o frigi usor cu 2 linguri de ulei intr-o tigaie de teflon. Pui mazarea la fiert pana scade si la final presari mararul tocat. Friptura de vitel se serveste cu garnitura de mazare si salata verde; daca doresti, poti picura deasupra sucul de la o felie de lamaie.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!