- 250 g faina;
- 1 cana plina varf cu fulgi de ovaz;
- 1/2 lingurita bicarbonat;
- un varf de praf de sare;
- 1 lingurita scortisoara;
- 250 g zahar;
- 1 1/2 ceasca ulei;
- 1 cana pasta de dovleac;
- 1 lingurita esenta de vanilie;
- optional: nuci, nucsoara, stafide.
Pregateste piureul de dovleac: da pe razatoare si apoi fierbe dovleacul cu zahar si putina apa. Cand e gata, lasa deoparte la racit.
Amesteca faina, fulgii de ovaz, bicarbonatul, sarea si scortisoara, iar separat piureul de dovleac, zaharul, uleiul si esenta de vanilie. Incorporeaza cu grija ingredientele uscate peste cele umede, apoi presara bilute mari cat o lingura in tava dublata cu hartie de copt. Fursecurile se tin 15-20 de minute in cuptorul preincalzit.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.3
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!