Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Apocalipsa

Gandurile unei femei mature: Apocalipsa
De cateva zeci de ani, oamenii nu o mai duc asa de bine. Au devenit rasa paria in orasul pe care l-au construit, in care au pus suflet. Suflet care le este acum negat, caci nimeni nu mai crede ca au asa ceva. Sunt prigoniti, mancati si, in cel mai bun caz, ignorati cu totul de rasa conducatoare.


Nevand cu ce sa se hraneasca, cu ce sa-si creasca pruncii, fura resturi, se bucura de laturi si s-au obisnuit cu puricii, plosnitele si gandacii, pe care, la nevoie, ii si mananca. Nu mai au stare de spirit, caci putina energie pe care reusesc sa si-o adune si-o folosesc pentru a fura un pic de soare, iesind cu teama din tenebrele unde au fost siliti sa se ascunda.
E mai rau de cei care sunt prinsi. Nefiind folositori, nedorind nimeni sa-i tina pe langa ei in scopuri de entertainment, sunt lasati sa se devore intre ei, caci nu au fost alocate suficiente fonduri.
Orasul le este refuzat. Mai sunt unii milosi si le lasa mancare pe la colturi, dar in mare parte a timpului sunt opresati.
Pana cand s-a intamplat evenimentul. Neprovocati, ei au intrat pe teritoriul oamenilor. Si nu in orice teritoriu, ci chiar pe cel revendicat de multa vreme de oameni, unde isi tinusera in siguranta cateva generatii si pe care si-l adjudecaseara. Si atunci a izbucnit macelul. Oamenii au muscat si au vrut sange. Simteau cu fiecare fibra smulsa ca se razbuna pentru tot ce li s-a intamplat, pentru toata lumina care le fusese refuzata, pentru toate urletele de durere pe care nu li le auzise nimeni, pentru toate mangaierile neprimite. Sangele a improscat perfid pamantul.
Razbunarea rasei superioare nu a intarziat sa vina si s-a decis eutanasierea oamenilor.
******************************************************************************************************************************************************
Scenariul de mai sus pare de film de groaza. Poate este o inversare grotesca de roluri. Dar nu puteti oferi drept contraargument faptul ca maidanezii sunt inferiori si ii putem ucide fara mila, ca nu facem pacat. Din cate am inteles insa, eutanasierea asta este un proces care va dura cel putin trei ani.
Avem vreme sa ne gandim de ce mai vrem sa scapam apoi. Poate de oamenii mici, negri si parosi. Poate de pisicile cu ochii galbeni. Nu stiu, spuneti voi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oameni

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0