Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Sa astept sa ma ceara?

Gandurile unei femei mature: Sa astept sa ma ceara?
Una este sa-ti gasesti un barbat, si cu totul alta sa-l tii langa tine. Ambele sunt etape importante. Dar exista oare secrete alchimice pentru a-l face sa te si ceara de nevasta? Ca cele clasice, din revistele glamour pe mine nu m-au ajutat.


Ce am facut, va intrebati?
Pasul unu: Am decis ca trebuie sa capat un pic mai mult curaj si sa am ceva mai mare incredere in mine. Daca eu nu ma plac, de ce ar face-o el? Stiu, nu voi scapa niciodata de tarele din copilarie si voi ramane pe veci marcata ca nu am fost aleasa Miss Boboc (de fapt, nici nu stiu ce naiba a fost in capul meu cand am intrat in sala de sport, unde se faceau preselectiile; baietii de acolo au fost draguti si nu m-au jignit, ci mi-au spus doar ca 'nu mai sunt locuri', nu ca fusta aia mulata cu alb si negru arata oribil pe picioarele mele curbate de atatea drumuri pe podiumuri imaginare). Dar am hotarat sa schimb ce nu-mi placea la mine: asa ca m-am vopsit roscata si mi-am pus unghii false. Stima de sine este cheia, scrie in manualul Cosmo.
Pasul doi: Comunicare, adica in a-i spune individului ce cred eu despre relatia noastra, atat pozitive, cat si negative. Am aflat atunci (caci si el mi-a comunicat cate ceva) ca nici lui nu-i place de mama si ca mai bine ar muri decat sa mai mearga in vizita la matusa Mimi.
Pasul trei: Sexualitatea. Am incercat sa nu mai fiu pudica si sa nu mai inchid lumina dupa primul pahar de vin. Am cumparat lumanari, lenjerie provocatoare rosie si am luat si ceva stimulente pe care le-am pisat si i le-am pus in bautura. Nu stiu exact unde am gresit, caci a adormit bustean in cinci minute.
Pasul patru: Aprofundarea rolurilor. Asa scria in ghid. Cica sunt in cautarea unui partener cu care, eventual, sa cresc copii, asa ca e important sa putem vorbi deschis despre rolurile in relatie. Eu am tradus asta prin impartirea responsabilitatilor in casa: eu gatesc, tu duci gunoiul, eu spal, tu calci etc. I-am comunicat si lui, iar el a fost de acord cu un singur lucru de pe lista: mancatul in oras in timpul saptamanii in schimbul renuntarii la facutul cumparaturilor si al gatitului sanatos ca pe blogurile de specialitate.
Pasul sase: Stapanirea furtunilor emotionale. Barbatii sunt, in general, mai stabili emotionali, asta stiu. Dar ma astept la ceva reactii mai intense, atunci cand e cazul, sau la potrivirea reactiei cu evenimentul declansator. De exemplu, as fi apreciat ca, atunci cand mi-a murit motanul, sa nu inceapa sa urle de bucurie sau sa vorbeasca cu mine (eventual sa ma si ia in brate) cand mi-a plecat sefa si directorul general a decis sa ma retrogadeze. El a iesit cu baietii la o bere, caci programasera asta de o saptamana si, oricum, eu trebuia sa ies din starea de isterie in care intrasem.
Pasii urmatori (condimentarea relatiei cu umor, dovezi inopinate de amor, lauda nemasurata, bucuria continuu afisata, cu riscul de a imploda si stralucirea via luciu aplicat pe piele sau tone de spanac ingurgitate) nu i-am mai facut, caci m-am despartit de ales. 
Acuma, ce va sfatuiesc eu pe voi:
- Partea cu stima de sine e buna, asa ca nu ezitati sa va simtiti bine in propria piele
- Zambiti, pentru ca dragostea pe care o simtiti va va emana din toti porii. Daca nu o simte el, poate va ricosa si va ajunge la altcineva.
- Incercati lucruri noi: sport, o rochie noua, un sortiment diferit de cafea. Atat femeile, cat si barbatii devin depresivi cand stiu exact ce-i va astepta tot restul vietii de acum inainte.
- Trebuie sa stiti ce vreti de la un barbat.
- Daca el nu da niciun semn ca vrea sa alerge dupa invitatii de nunta nici dupa luni bune de la inceputul relatiei, poate nu vrea sa se casatoreasca. Daca nu sunteti prima lui alegere, daca nu vrea sa se opreasca din orice cautat pentru voi, nu merita. La revedere.
- In orice caz, indiferent cat de mult ati visat sa va pozati in rochia de mireasa pe un pian cu coada, trebuie sa intelegeti ca o relatie trece prin mai multe etape: nu ai cum sa-ti dai seama, chiar dupa primul sarut, ca el este sufletul pereche. Asteptati sa-l duceti si pe la mama, si pe la bunicii din comuna fara electricitate. Daca inca i se pare ca parul va sta grozav dimineata cand va treziti, felicitari! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0