Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Wow biz

Gandurile unei femei mature: Wow biz
Cateodata sunt atat de nevinovata, incat las garda jos si incrancenarea pe noptiera si ma uit la televizor. Da, la gadget-ul ala care-mi ocupa o buna parte din perete, din care curg fire nenumarate care sa-l conecteze la sistemul audio, la digitv, la prelungitor, la ce mai vreti voi. Si atunci sunt lovita in plin.


Sincera sa fiu, acum sunt sub efectul vizionarii unor secvente dintr-o emisiune de barfe despre „vedete autohtone”. Nu stiu daca a fost cancantv, wowbiz sau alta dracarie cu aceeasi palarie, dar cred ca toate sunt oricum la fel. Am vazut-o deci pe Bianca. Stiti despre cine vorbesc, nu? O papusa inalta, anorexica, bronzata atent (sau acoperita cu crema autobronzata pe fiecare milimetru de plastic, pardon, piele), cu ochi mari (am citit eu undeva ca exista o tehnica de machiaj prin care sa-ti faci ochii sa para anormal de mari, asa ca la personajele din desenele animate japoneze) si privire voit (sau scapata) nevinovata.
Am ramas masca. Din gura deschisa tamp nu mi-a iesit niciun sunet, caci cum as fi putut sa rad cand draguta anunta ca divorteaza. Am aflat ca abia anul trecut a fost eroina principala a nuntii secolului, asa ca nu este de mirare ca suferea din buzele botoxate de nu puteau fi prinse intr-o singura captura de camera.
Noroc ca prezentatorul emisiunii a lasat-o balta pentru a ne arata cum Oana Zavoranu s-a filmat in masina zbierand manele. Nu am cuvinte sa o descriu, mai ales ca nu i-am vazut decat fundul, aratat insistent pe ecran. Ii stiu fiecare alunita de pe el, caci era acoperit in scarba de un material semitransparent, moale si fin la atingere (nu ma indoiesc de asta). S-a zbenguit fata, a dat si interviu pe un ton normal si am scuzat-o ca nu a stiut versurile.
Atunci am inteles ca acesta era doar intro-ul pentru urmatoarea stire. Cea despre Salam. Poate sunt multi fani ai acestei creaturi, asa ca o sa spun ca mi-au facut greata doar paparudele care isi miscau languros picioarele slabanoage pe langa burta lui de leopard. Oricum, totul a fost cat se poate de comic, caci pe fata artistului era suprapusa o masca de leopard, pentru ca si cel din urma necredincios sa vada ca el este intr-adevar o bestie.
Cum zice un clasic in viata, cat se poate de dubios.

Sursa foto: ziarulring
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre edete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salam

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0