Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femeie mature: Sa fii grasa este cel mai mare esec personal

Gandurile unei femeie mature: Sa fii  grasa este cel mai mare esec personal
Nu cred ca este in regula sa ai orice dimensiune. Nu cred ca trebuie sa existe si magazine pentru grase. Nu cred ca o femeie cu multe burti poate fi vreodata atragatoare.


Nu am fost create sa lancezim cu punga de floricele pe canapeaua soioasa din sufragerie, plangand dupa mustata vreunui sultan oribil. Nu suntem aici, in viata, pentru a mirosi a prajeli si pentru a rupe painea alba proaspata in bucati mari pe care sa le inmuiem in sosul gras pus langa un kilogram de piure. Nu trebuie sa sarbatorim nu stiu ce eveniment religios sau de alt fel imbuibandu-ne cu milioane de calorii pe care sa le 'taiem' apoi cu tuica sau pastile pentru ficat sau fiere.
Saptamana trecuta a venit in vizita o cunostinta mai veche. Ea, radiind la marimea 48, mi-a inmanat fericita o cutie de bomboane de ciocolata. In locul privirii recunoscatoare pe care o astepta, i-am aruncat una dispretuitoare. Cutia am aruncat-o la gunoi, punand deasupra ei zatul de cafea, pentru ca nimeni din cei dragi mie sa nu fie tentat sa umble in falsele bucurii ale vietii invelite in poleiala.
Tin dieta de cand ma stiu. Nu mananc nimic aiurea si mi se pare ca senzatia de a fi slaba este cea mai dulce din lumea-ntreaga. Imi place ca-mi vin bine rochiile mulate, imi place ca pot purta topuri transparente, imi place ca nu stiu ce e aia lenjerie modelatoare.
Ador sa se uite lumea dupa mine, sa fiu invidiata si sa le privesc pe toate laselele de la coada de la covrigi cu condescendenta. Nu au niciun pic de vointa. Nu exista scuza ca sunt bolnava si nu pot slabi. Poti. Dar nu vrei. Te complaci sa-ti cauti hainele puse de toate magazinele respectabile intr-un colt undeva, acolo unde sunt ascunse marimile mari. Asta daca gasesti ceva.
Magazinul meu preferat este unul unde nu au marimi mai mari de 42. Eu incap o data si jumatate intr-o fusta cu dimensiunile astea.
Alerg in fiecare dimineata si in fiecare seara sotul imi spune ca ma iubeste. Efortul meu este mic fata de toata recunoasterea pe care o primesc.
La birou cred ca lumea ma respecta. Sau, oricum, tuturor le e un pic teama de mine. Pentru ca sunt hotarata, decisa, convinsa ca voi fi toata viata slaba, in control, puternica.
Asta este alegerea mea si nu ma vei convinge niciodata ca o pulpa ca piftia este mai incantatoare decat una fina. Sau ca barbia dubla poate fi ascunsa prin trucuri de machiaj. Niciodata! Trezeste-te! 

Acest articol reprezinta un punct de vedere. Daca esti de acord, spune-ne. Daca ai alta parere, scrie-ne.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.31 din 5 - 32 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prajeli

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0