Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghid pentru cum sa alegi culorile pentru peretii bucatariei

Ghid pentru cum sa alegi culorile pentru peretii bucatariei
Cum alegi culorile care se potrivesc cel mai bine pe peretii bucatariei, avand in vedere materialul si culoarea mobilierului de bucatarie, a podelei sau gresiei. Iata cateva sfaturi despre cum sa alegi culorile pentru peretii bucatariei dupa anumite scheme armonioase din punct de vedere coloristic.


Alege culoarea pentru pereti in functie de culoarea mobilierului de bucatarie si a frigiderului, dar si tinand cont de aspectul general pe care vrei sa il aiba in final bucataria.

O bucatarie cu frigider metalic, blaturi lucioase si podea din parchet va arata diferit cu peretii tapetati decat cu ei vopsiti intr-o culoare indigo.

Intreaba-te cum vrei sa arate bucataria... Vrei sa fie un loc relaxant sau care sa iti dea energie? Sa fie aranjat dupa ultimele trenduri in materie de amenajari interioare sau sa aiba un stil clasic, nemuritor? Sa fie neutra sau sa socheze? Indiferent de starea pe care vrei sa o inspire bucataria, alegerea unei culori potrivite va fi o treaba mai putin dificila daca vei urma anumiti pasi.

In primul rand, alege toate culorile care iti plac, fara nici o restrictie. Dintre acestea, hotaraste-te asupra 2-3 culori, pe care sa le privesti in diferite momente ale zilei, la diferite intensitati ale luminii. Testeaza culoarea vopselelor direct pe peretii bucatariei sau pe panza de tablouri (acest exercitiu iti va da posibilitatea de a vedea culorile dorite mai bine, in diferite colturi ale bucatariei).

In cele din urma, alege pentru peretii bucatariei culoarea care iti place cel mai mult, care arata cel mai bine in toate momentele zilei, cu lumina naturala sau artificiala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culori

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culoare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre peretii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucatarie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucataria

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0