Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghidul despartirilor: Lucruri pe care sa NU le faci dupa o despartire

Ghidul despartirilor: Lucruri pe care sa NU le faci dupa o despartire
Despartirile nu sunt niciodata usoare. Poate ca il mai iubesti, poate ca sperai ca veti rezolva problemele... indiferent de motiv, despartirile in sine sunt momente dificile, insa si zilele de dupa sunt la fel de grele. Iata cateva lucruri pe care sa NU le faci dupa o despartire, pentru a te ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada urata.


Nu vorbi cu el
Desi pare foarte logic sa nu mai vorbiti dupa ce v-ati despartit, tu vei avea tendinta sa il suni, sa ii dai mesaje sau emailuri, orice numai sa mai comunici cu el; asta fie pentru ca te simti singura, fie pentru ca vrei sa mai discutati o data motivele despartirii sau, mai rau, sa faci o criza de plans si sa il rogi sa va impacati. Orice ai face, NU il suna. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva, vorbeste cu cineva apropiat, pe care te poti baza mereu pentru un sfat bun si care simti ca te intelege.

Nu mai pastra maruntisurile romantice care iti amintesc de relatia voastra
Unele cupluri pastreaza jumatati de bilete de tren, de teatru sau film, note de plata de la restaurante, pliante de la hoteluri sau restaurante, ca amintiri pentru anumite momente importante din relatia lor. Ai si tu asa ceva? Arunca-le! Arunca tot ce ai primit de la el, mai ales daca e clar ca nu mai e nici o sansa sa va impacati. Nu are rost sa te cramponezi in niste amintiri care iti fac rau.

Nu te duce la zeci de intalniri, din razbunare
E foarte probabil ca, din dorinta de a te incuraja, prietenele iti vor spune sa incepi imediat sa te vezi cu altii... pentru ca poti, pentru ca esti frumoasa, pentru ca viata ta nu s-a terminat odata cu relatia asta, pentru ca vei gasi pe altcineva care sa te merite. Indiferent de motivatia lor, nu face asta. Nu te arunca cu capul inainte in intalniri fara nici o semnificatie, de are nu ai chef. Asteapta sa te vindeci dupa despartirea dureroasa, sa te simti bine in pielea ta sa iti recapeti increderea.

Nu vorbi urat despre el

Probabil ca pentru toate lacrimile pe care le-ai plans pentru el si pentru toata durerea pe care ai simtit-o cand v-ati despartit, simti acum nevoia sa i faci rau cumva, iar barfitul e cel mai simplu mod. Ei bine, nu o face, nu vorbi urat despre el. Incearca sa scapi altfel de sentimentele negative, mai ales daca aveti prieteni comuni - nu e corect fata de ei sa ii fortezi sa ia partea unuia dintre voi.

Nu te inchide in casa
Orice ai face, nu te inchide in casa! Poate ca ai nevoie sa fii singura ca sa iti faci ordine in ganduri si sentimente, dar incearca sa iesi cu prietenele macar o data la doua zile. Razi, socializeaza, mergi la cumparaturi...

Nu te invinovati
Chiar daca v-ati despartit din cauza ta, nu te invinovati. Daca e sa va impacati, asta se va intampla indiferent daca te simti tu direct vinovata sau nu. Dupa o despartire e bine sa te axezi numai pe lucrurile pozitive care iti trebuie, nu pe greselile pe care le-ai facut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartiri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre intalniri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre momente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prietene

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0