Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Gogosi cu iaurt

Gogosi cu iaurt
Gogosi cu iaurt

Atunci cand ai pofta de ceva dulce, gogosile cu iaurt sunt cea mai buna alegere. Sunt atat de bune! Chiar merita incercate! Urmati indicatiile de mai jos si sigur vor fi incantati toti membrii familiei.


Daca esti in cautarea unui desert rapid, iti propunem sa incerci reteta de gogosi cu iaurt. Se fac foarte repede, nu ai nevoie de drojdie si nici nu trebuie sa framanti aluatul.
Este o reteta simpla, care se prepara in mai putin de 30 de minute. Iaurtul se poate inlocui cu lapte batut.
Gogosile cu iaurt sunt pufoase, aromate iar cei mici vor mici incantati de gustul lor.
Ingrediente:
- 2 oua;
- 400 g iaurt;
- 100 g zahar;
- 2 pliculete de zahar vanilat;
- o esenta de vanilie;
- un plic de praf de copt;
- 350 g faina.
Cum se prepara gogosile cu iaurt:
Incepem reteta prin a bate ouale cu telul intr-un bol incapator pana se fac spuma. Dupa aceea, adaugam iaurtul, zaharul si zaharul vanilat si amestecam pana ne asiguram ca s-a topit. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza. Vom obtine o compozitie mai groasa, ca la clatite.
Separat, incingem uleiul intr-o tigaie sau ceaun si cu o lingurita luam putin aluat si impingem compozitia in baia de ulei. Atentie, uleiul trebuie sa acopere gogosile pana la jumatate. Se prajesc la foc mic pe ambele parti.
Dupa ce s-au rumenit, gogosile se scot din tigaie cu o spatula. Este important sa punem pe farfurie un servetel de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei.
Se servesc cu dulceata sau gem. Sunt bune atat calde cat si reci.



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta simpla

Spune-ne opinia ta despre "Gogosi cu iaurt"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 - 1 =

Cele mai citite articole

Balonarea si gazele intestinale sunt semne ale organismului care indica faptul ca ai probleme cu ...
Aproximativ jumatate din adulti sforaie ocazional si circa un sfert sforaie frecvent.
Nimic nu este mai rau decat sa ti se faca foame in mijlocul unei zile aglomerate. De aceea, trebuie ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
De câte ori deschid telefon apare humus de casa.Ce să fac să nu mai primesc ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0