Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Goji - Top motive sa incepi sa consumi aceste fructe miraculoase!

de Sunt Fericita la 2021-01-28
Goji - Top motive sa incepi sa consumi aceste fructe miraculoase!
Cu totii am auzit despre fructele Goji. Din pacate, nu multi le-au gustat. In mare parte si pentru ca nu sunt de origine romaneasca si pentru ca nici prea ieftine nu sunt. Din fericire, medicii si nutritionistii ne spun ca este de ajuns sa consumam 5-10 fructe zilnic pentru a ne lua doza optima de antioxidanti si carotenoizi.


Pentru necunoscatori, va spunem ca aceste fructe de padure sunt originare din China si au fost folosite foarte mult timp pentru a preveni si vindeca numeroase boli de gravitate redusa sau sporita. Spre exemplu, exista medici naturisti care afirma ca fructele goji ar putea preveni instalarea cancerului si vindecarea sa in numeroasele sale forme, de gat, esofagian, de san, sa prostata, de pancreas samd.

Interesant este ca aceste fructe au fost folosite pentru a imbunatati vederea, pentru a preveni instalarea diabertului, pentru a ameliora  simptomele de oboseala si anemie.

Asa ca data viitoare cand va simtiti lipsite de vlaga, inainte si dupa o sesiune de antrenament, in perioada examenelor sau cand gripa va ataca, consumati cateva fructe miraculoase.

Dintre antioxidanti, carotenoidele sunt cele care fac fructele goji atat de importante. Sunt antioxidanti care protejeaza organismul de stresul oxidativ, reduc riscul de cancer si de instalare a altor boli grave.

Mai mult, fructele goji trateaza diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, febra si problemele oculare provocate de imbatranire.

In acelasi timp, in fructele goji se gasesc cantitati impresionante de vitamina C si minerale, precum fierul, cuprul si zincul, lucru care ne spune ca daca avem inceput de anemie, aceste fructe sunt exact ce ne trebuie.

Nu in ultimul rand, un studiu efectuate recent a aratat ca fructele goji distrug ADN-ul celulelor cancerioase in cancerul de prostata. Vomulul tumorilor au scazut in cazul pacientilor care au consumat suc de goji.

Fructele goji nu trebuie consumate de persoanele care au alergie la polen si de persoanele care urmeaza tratament pentru diabetul zaharat.


surse:
csid.ro
sfatulmedicului.ro

sursa foto: www.puregoodness.net

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.22 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre goji

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0