Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli comune care te impiedica sa slabesti cat iti doresti!

de Sunt Fericita la 2015-06-18
Greseli comune care te impiedica sa slabesti cat iti doresti!
Ai slabit deja 2 kilograme insa tu ai in plan o eliminare de nu mai putin de 10 kg. Poate ca la o intaltime de 1,70 ai 70 de kilograme si iti doresti sa ajungi la 60. Evident, cu toate stim ca aceasta schimbare nu se va produce peste noapte.


Asa ca trebuie sa facem sa se concretizeze treptat si sanatos. Ce trebuie sa facem? In primul rand trebuie sa stim care sunt greselile pe care nu trebuie sa le comitem.

Iata cateva dintre cele mai grave greseli care ne opresc din a elimina kilogramele in exces:

1. Nu mancam destul... Cat de ciudat, nu-i asa? Te-ai astepta sa slabesti mai repede daca mananci mai putin si, cu toate acestea, nu asa stau lucrurile.

Ce se intampla de fapt si de drept in organismul nostru atunci cand slabim? Organismul are nevoie, inainte de toate, de energie pentru a arde grasimi. Si nu poti sa arzi grasimi daca nu ai aceste depozite de energie, pe care le poti castiga doar din hrana.

Asa ca nu te ajuta destul de mult faptul ca mananci sanatos. Mai mult te ajuta faptul ca mananci sanatos si in cantitati mai mari decat ai fi tentat sa pui in farfurie.

Cu toate ca ne-am obisnuit sa mancam mai putin la dieta, nutritionistii ne spun sa folosim mai multe fructe decat de obicei, mai multe legume, inca o salata fata de cantitatea uzuala.

2. Practici o forma nepotrivita de sport. Daca ajungi acasa, dupa 2 ore de spor la sala, te cantaresti si incepi sa te stresezi, linisteste-te. E normal. Castigi masa musculara si s-ar putea sa te trezesti cu un abdomen mai umflat decat de obicei. Asta se intampla pentru ca faci masa musculara si tu inca nu ai dat jos grasimea. Este bine sa faci sport in timp ce esti la dieta, insa nu ceva care sa te extenueze. Se prea poate sa fii nevoita sa renunti la sporturile care te obosesc prea mult si care te determina sa consumi mai multe proteine ca sa faci fata.

3. Te recompensezi prea des. Cine a zis ca poti sa mananci o amandina pentru ca tocmai ai implini o saptamana de dieta? Cine a zis ca poti sa mananci si tu o galetusa de inghetata pentru simplul fapt ca ai dat jos un kilogram? Tocmai l-ai pus inapoi.

Solutia nu este sa renunti la mancarea gustoasa, ci sa alegi ingredientele sanatoase cu care ai voie sa te recompensezi cat doresti: salate de fructe, fructe exotice, iaurt cu merisoare si cirese in loc de inghetata, samd.


sursa foto: StockPhoto.com


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.94 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabeste sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum sa slabesti

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0