Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli in materie de coafura care imbatranesc

de Camelia Diaconu la 2020-01-20
Greseli in materie de coafura care imbatranesc
Nu de putine ori ni se intampla sa nu ne placa cum ne sta parul intr-o zi si sa ne dorim sa il tundem sau sa il coafam diferit. Insa, este important de stiut faptul ca o tunsoare sau chiar o aranjare nepotrivita te poate face sa arati cu aproape 10 ani mai in varsta. Pe langa aranjat, mai sunt cateva detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand iti vopsesti parul sau ti-l tunzi, daca nu iti doresti sa ai un aspect imbatranit.


Greseli de evitat pentru coafura

 
Nu iti vopsi parul intr-o culoare asemanatoare cu nuanta tenului. Daca ai un ten deschis la culoare, atunci nu este recomandat sa iti vopsesti parul in nuante deschise deoarece acelasi ton te poate face sa pari palida si putin cam stearsa. Pentru a obtine un ten luminos si un chip radiant, incearca sa optezi pentru un mic contrast intre ten si nuanta parului. Poti opta chiar pentru cateva suvite mai inchise la culoare, in timp ce restul parului este intr-o nuanta putin mai deschisa.
 
 
Culorile inchise maturizeaza chipul. Negrul intens sau culorile foarte inchise te vor face sa pari cu mult mai matura decat esti. Asta pentru ca o culoare neagra scoate in evidenta foarte tare scalpul si radacinile mai deschise la culoare. De asemenea, parul vopsit mult prea inchis iti poate evidentia si aspecte pe care nu ti le doresti, pete sau riduri de expresie. Este recomandat, din partea stilistilor ca vopsitul sa fie intr-o culoare cu 2 sau cel mult 3 nuante mai deschise fata de culloarea naturala. Nu sunt interzise nici culorile inchise, insa cel mai bine ar fi sa optezi pentru nuante precum ciocolata cu lapte sau ciocolata cu vanilie.
 
 
Tunsorile scurte. Daca te-ai tuns mult prea scurt, atunci asteapta-te ca tenul tau sa para mult mai batran. Mai mult de atat, o tunsoare mult prea scurta va lua din bogatia parului, facand firul de par sa para mult mai subtire. Daca totusi iti doresti o tunsoare scurta, atunci gandeste-te la o lungimee neuniforma, putin asimetrica. Aceasta tunsoare te poate face sa arati mai tanara, dar te va ajuta si sa nu pierzi mult timp in fata oglinzii, cand te aranjezi.
 
 
Nu alege tunsori extravagante. Chiar daca sunt la moda si te fac sa fii diferit, incearca sa eviti tunsorile mult prea scurte in nuante greu accesibile deoarece aceste alegeri te pot imbatrani cu cativa ani. Nu vei putea niciodata sa fii eleganta, chiar daca vestimentatia este de asa natura, daca coafura este una extravaganta. Nu alege o coafura pe care o vezi la alta persoana, crezand ca si la tine va arata la fel de bine. Fiecare dintre noi avem o forma diferita a capului, iar coafura trebuei sa se potriveasca. Este valabil si pentru un breton. Nu ti-l face daca stii ca nu te caracterizeaza.
 
 
Firele albe. Fie ca vrem sau nu, apar firele albe. Nu este o tragedie, important este sa stim ce sa facem cu ele in momentul in care apar. Daca le lasi asa, vor arata inestetic, asa ca poti folosi sampon special care conserva culaorea, special pentru parul alb. Acestea au capacitatea de a neutraliza ingalbenirea fierlor de par. Poti apela cu incredere la parerea unui specialist dintr-un salon, care sa te ajute cu o nuanta deschisa, un blond deschis si luminos, care iti intinereste chipul.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.94 din 5 - 42 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0