Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gustari care nu ingrasa

de Camelia Diaconu la 2020-02-17
Gustari care nu ingrasa
Cand vrei sa slabesti si urmezi deja o dieta, de multe ori simti nevoia de a mai consuma ceva suplimentar pe langa masa principala, insa te feresti, tocmai pentru ca nu vrei sa te ingrasi. Ei bine, nutritionistii ne recomanda si mici gustari pe care le putem savura oricand si care nu ingrasa.


Ce gustari sa mananci si sa nu te ingrasi
 

Pentru ca este important sa ai un stil de viata sanatos, gustarile fac parte din regimul de viata. Ele trebuie consumate zilnic, in cantitati moderate si mai ales in combinatiile potrivite. Secretul pentru a nu te ingrasa este acela de a consuma mici gustari, preparate usor si care sa iti alimenteze poftele. Iata ce mici gustari poti sa ai.
 
Chipsuri din mere si scortisoara. Cine nu are pofta sa rontaie cateva chipsuri? Chipsurile din cartofi nu sunt cele mai indicate in orice moment al zilei, mai ales atunci cand vrei sa slabesti. Iti poti taia un mar in felii subtiri si poti pune scortisoara peste ele. Le bagi la cuptor pentru cateva minute si ai parte de o gustare pe cinste.
 
Banana cu unt de arahide. Cand ai nevoie de ceva dulce, prepara-ti singur cea mai buna gustare. Marunteste o banana, dupa care adauga putina ciocolata si chiar putin unt de arahide. Poti pastra compozitia la frigider si ori de cate ori ti-e pofta de ceva dulce, sa iei o gustare. 
 
Briose din ou. Poate fi o omleta de dimineata, insa si o gustare din timpul zilei. Folosesti doar albusurile si adaugi ce legume iti plac, poti adauga spanac, rosii sau ciuperci. 
 
Cartofi dulci. Daca iti plac cartofii si nu vrei sa ii consumi tocmai prajiti, atunci prepara-ti la cuptor o portie mica de cartofi dulci, chiar si chipsuri. Poti presara putina verdeata peste ei si ii poti consuma intr-o seara de rasfat, la cina.
 
Fructe. Daca stii ca pe timpul zilei ai nevoie de o portie de vitamine, atunci pregateste-ti de acasa un borcan in care sa tai mai multe bucati de fructe. Este modalitatea ideala prin care sa iti iei portia de vitamine si la indemana oricand. Taie fructe precum banana, capsuni, zmerua, fructe de padure. Nu uita nici de fructele uscate precum nuci, migdale, caju. Poti fi consumate oricand, la orice ora. 
 
Poti incerca aceeasi varianta si cu legume. Sa iti iei la tine borcanul cu legume taiate feli, cateva felii de morcov sau ardei gras.
 
Salata de castraveti cu ou. Taie cateva felii de castravete, adauga verdeata, putin ulei de masline si otet, iar peste adauga si un ou facut in foarte putin ulei. Aseaza-le deasupra castravetilor si vei avea parte de cea mai delicioasa gustare.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.94 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0