Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Herpesul se trateaza, nu se vindeca

Herpesul se trateaza, nu se vindeca
Herpesul este o afectiune cauzata de virusul herpes simplex care provoaca la nivelul buzelor vezicule rosii, inflamate. Veziculele se pot raspandi in orice parte a gurii, sunt sensibile la atingere si provoaca mancarimi. Lichidul din interiorul lor contine cantitati importante de virusi. Ele se rup si peste cateva zile se formeaza o crusta galbena care in timp se usuca. Vindecarea completa poate dura 7 -10 zile. Odata infectata cu virusul herpes simplex, nu vei putea niciodata sa scapi de el. Se mentine inactiv in organism toata viata si poate duce la reaparitia leziunii herpetice atunci cand sistemul imunitar este slabit. Factori care contribuie la aparitia herpesului: - infectii; - stres; - oboseala; - sistem imunitar deficitar; - alergii alimentare; - schimbari hormonale; - expunerea la radiatii ultraviolete. Virusul herpes simplex 1 (HSV-1) este asociat cu leziuni herpetice ale buzelor. Infectia este de obicei dobandita in copilarie. Virsusul se transmite prin saliva si prin contact direct cu pielea celuilalt. Atentie! Virusul este contagios. Se poate transmite partenerului prin sarut. Transmiterea este posibila chiar si atunci cand nu sunt prezente leziuni. Exista un tratament eficient? Herpesul nu se poate vindeca. Nu exista nici un tratament pentru herpes. Cu toate acestea, unele creme (eliberate fara prescroptie medicala) pot ajuta la reducerea simptomelor. Infectiile herpetice sunt dificil de tratat pentru ca virusul se ascunde in ganglionii nervosi situati in vecinatatea zonei in care s-a manifestat herpesul. Infectia nu este grava, dar herpesul este inestetic, iti creeaza disconfort si ai impresia ca atrage atentia tuturor asupra ta. Putem grabi vindecarea leziunilor daca aplicam crema Aciclovir pe intreaga zona afectata. Aciclovirul va avea efect daca este administrat in primele 24 de ore de la aparitia simptomelor. Se aplica pe leziuni de 6 ori/zi, la interval de aproximativ 3 ore, timp de 7 zile. Crema Zovirax trebuie aplicata pe leziuni de 5 ori pe zi, la un interval de aproximativ 4 ore. Tratamentul trebuie inceput cat mai curand posibil dupa debutul infectiei. Mai poti folosi si plasturii antiherpetici de la Compeed.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratament

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre herpes

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0