Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop decembrie 2017: cum incheie zodiile anul (I)

de Viorica Ghinea la 2017-11-29
Horoscop decembrie 2017: cum incheie zodiile anul (I)
Anul 2017 se incheie exact asa cum a inceput: cum multa intensitate. Din 2 pana pe 22 decembrie Mercur se va afla in faza retrograda, ceea ce va fi destul de deranjant pentru toate semnele zodiacale, dar in acelasi timp te va ajuta sa iti faci putina ordine in viata. Citeste horoscopul lunii decembrie 2017 si afla cum vei incheia anul!


Horoscop lunii decembrie 2017: primele sase zodii


Berbec

In luna decembrie a acestui an renunti la atitudinea impulsiva si alegi sa fii mai linistita, mai echilibrata. Vei fi mai intelegatoare cu cei din jurul tau si vei incerca sa te apropii mai mult de acestia. Dar avand in vedere ca le-ai gresit unora in ultima perioada, nu vor crede prea mult in aceasta schimbare de temperament.

La sfarsit de an iti faci planuri in domeniul profesional si pui bazele unui proiect de viitor. Nu vor crede multi in tine, dar acum vei avea ocazia sa le demonstrezi ca poti sa faci tot ceea ce iti propui in viata.

Pe planul sentimental vei avea parte atat de suisuri, cat si de coborasuri. Nu iti face planuri mari cu o persoana de care nu esti sigura, altfel vei avea parte de dezamagiri.


Taur

Pastreaza-ti rabdarea in luna decembrie 2017 pentru ca se anunta a fi plina de provocari, in special la locul de munca. Doar persoanele care se organizeaza cu atentie vor reusi sa treaca cu bine peste aceasta perioada. Daca te numeri printre acestea, vei reusi sa punctezi niste realizari pe care ti le doreai de ceva vreme.

21 decembrie iti aduce multe oportunitati in cale, asa ca nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri, ci sa actionezi imediat. Investeste in relatia ta de cuplu si te vei asigura astfel ca consolidezi o legatura care merita toata increderea ta. Planurile de viitor pe care le veti face acum au multe sanse de reusita anul urmator.


Gemeni

Horoscopul lunii decembrie 2017 se anunta palpitant pentru tine pe toate planurile. Vei incheia anul cu bine pe plan profesional, dar nu vei avea parte de multe reusite in viata sentimentala, mai ales daca tinzi sa te apropii mai mult de barbatii nepotriviti. Este momentul sa iti faci singura norocul si sa actionezi dupa cum iti dicteaza vocea interioara. Doar persoanele care au incredere in intuitia lor se vor putea bucura de rezultate bune la final de an.

Apar multe evenimente in aceasta luna, asa ca te vei simti destul de obosita. Ai mai multa grija de sanatatea ta pentru ca stresul ameninta sa puna stapanire pe tine.


Rac

In luna decembrie 2017 este totul despre momentul pe care il alegi. Daca l-ai calculat bine si este cel potrivit, poti obtine tot ceea ce iti doresti fara sa depui prea mult efort in acest sens.

Carisma de care dai dovada in aceasta luna te va ajuta sa iti faci mai multe relatii, sa cuceresti mai multi barbati si sa obtii mai multe favoruri la locul de munca. Spre finalul lunii te vei bucura de cateva oportunitati financiare cu care nu te vei mai intalni curand, asa ca ar fi cazul sa profiti acum de acestea.

Dupa data de 20 a lunii, sansele de a intalni un barbat care sa fie pe placul tau sunt in crestere. Se inlatura norii negri de deasupra sectorului amoros si reusesti sa vezi limpede cu cine ai putea sa pui bazele unei relatii de viitor.


Leu

Horoscopul lunii decembrie 2017 se anunta provocator pentru tine. Pana la jumatatea lunii vei tot incerca sa gasesti o modalitate buna de a rezolva problemele pe care le ai cu cei din familie. Faptul ca nu te intelege nimeni va fi destul de frustrant pentru tine, dar vei reusi sa te temperezi.

Dupa data de 17 a lunii, comunicarea cu cei dragi va decurge mai bine. Principala regula este sa nu dai dovada de gelozie si posesivitate, cu atat mai putin pe plan sentimental. Incearca sa lasi de la tine si vei observa dupa aceea ca vei avea mai mult de castigat daca vei adopta o astfel de atitudine.

Activitatea de la locul de munca se va dovedi destul de obositoare pana in preajma sarbatorilor. Nu iti vei permite sa iei prea multe pauze de respiro pentru ca nu ai pe cine sa te bazezi. Totul va cadea pe umerii tai in aceasta perioada. Dar important este ca vei incheia anul intr-o nota optimista.


Fecioara

Fecioarele isi vor indrepta atentia la sfarsit de an asupra domeniului amoros, mai ales daca o relatie de cuplu care nu a functionat prea bine in ultima perioada. Nativii sunt dispusi sa arate ca s-au schimbat, ca vor sa lupte pentru ceva serios, de viitor. Din pacate, nu le va fi usor sa obtina ceva bun din tot efortul depus, in special daca tanjesc dupa libertate in acest timp.

In luna decembrie 2017 vei avea parte de neintelegeri in familie din cauza spiritului critic care te caracterizeaza. Cel mai bine ar fi sa lasi de la tine, sa realizezi ca uneori asteptarile tale sunt prea inalte si ca nici tu nu esti perfecta.

De abia spre finalul lunii vei reusi sa gasesti o cale de rezolvare pentru conflictele in care ai intrat in ultima perioada. Vei reusi sa porti discutii calde cu persoanele din jur si vei incheia anul intr-o nota pozitiva. Nativii singuri vor avea multe ocazii de flirt in aceasta perioada, astfel ca nu este exclus sa intalneasca o persoana cu care se lege o legatura sentimentala.


Nu te afli printre aceste semne zodiacale? Citeste horoscopul lunii decembrie 2017 pentru urmatoarele sase zodii aici.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscop

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0