Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul lunii august 2017 (I): afla ce se intampla in ultima luna de vara!

de Viorica Ghinea la 2017-08-01
Horoscopul lunii august 2017 (I): afla ce se intampla in ultima luna de vara!
Esti curioasa sa afli ce iti rezerva ultima luna de vara pe plan sentimental, financiar si profesional? Va fi liniste si pace in viata ta ori astrele iti vor pune in cale multe provocari? Citeste horoscopul lunii august 2017 si afla la ce te poti astepta in aceasta luna!


Horoscopul lunii august 2017: primele sase zodii

Citeste in continuare ce le asteapta pe primele sase zodii in urmatoarea perioada, iar pe urmatoarele semne astrologice le poti citi in articolul urmator despre horoscopul lunii august 2017.

Berbec

In luna august 2017, cariera cade pe locul doi si iti indrepti atentia spre planul sentimental. Apare in calea ta o oportunitate care te ajuta sa rezolvi anumite probleme aparute in familie, astfel ca esti dispusa sa faci compromisurile necesare. Fii pregatita sa cooperezi fiindca initiativele pe cont propriu nu primesc prea multe sanse din partea astrelor.

Problemele profesionale iti vor ocupa mintea dupa 23 august, dar vei reusi sa le faci fata cu brio. In rest, atmosfera este una placuta la munca si reusesti sa stabilesti conexiuni cu usurinta. Cu toate acestea, inca nu este luna potrivita in care sa iei decizii mari, ci trebuie sa astepti momentul prielnic pentru a face pasul cel mare.

Pe plan sentimental, esti pregatita pentru o noua relatie de cuplu, dar trebuie sa renunti la idealuri. S-ar putea sa fii dezamagita din cauza unei imagini false pe care ti-o faci despre o persoana de sex opus.


Taur

Concentreaza-te asupra familiei si a relatiei de cuplu pentru a mentine armonia. Nu te teme sa ceri ajutorul pentru a obtine ceea ce iti doresti, mai ales ca nu este de datoria ta sa preiei toate responsabilitatile.

Planurile financiare si profesionale pe care ti le-ai facut trebuie sa mai astepte putin. Insa vestea buna este ca, daca iti cauti un loc de munca nou, vei avea succes spre sfarsitul lunii august 2017. Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta banilor, fiindca vor veni din diferite surse.

Lucrurile vor decurge bine pe plan sentimental pana pe 23 august, dupa aceea te vei confrunta cu probleme. Le vei rezolva daca vei reusi sa iti mentii calmul si sa iei decizii bine cantarite.


Gemeni

Nativii zodiei se vor concentra in august 2017 mai mult asupra problemelor aparute in familie. De asemenea, eforturile acestora se vor indrepta si asupra amenajarilor de interioare. Ei se vor vedea pusi in situatii interesante la care vor trebuie sa se adapteze repede. Doar asa isi vor putea atinge obiectivele pe care si le-au fixat pe plan personal.

Horoscopul lunii august 2017 prezice faptul ca progresul profesional va fi unul lent in aceasta perioada, astfel ca nativii nu ar trebui sa isi faca prea multe sperante in aceasta privinta. In plus, Mercur in retrograd va provoca intarzieri si in domeniul afacerilor, in special in prima parte a lunii.

Viata ta sentimentala va cunoaste o inflorire dupa 17 august. Celibatarii se vor indragosti in aceasta luna si vor avea parte de multe surprize frumoase alaturi de persoana draga. Reprezentantii care sunt implicati in relatii serioase vor avea ocazia sa isi consolideze legatura. Nu este exlusa nici aparitia unui copil in viata de cuplu.


Rac

Racii vor avea parte de momente placute in familie si in cuplu in august 2017. Nativii vor cheltui bani pe cadouri si vor participa la evenimente frumoase. Exista posibilitatea ca unii reprezentanti sa se mute in casa noua.

Progresul profesional nu este privit bine de catre astre in august 2017, dar nativii vor avea ocazia sa isi planifice un proiect interesant pentru viitor. In aceasta luna se vor pune bazele, insa pasii decisivi vor fi facuti mai tarziu, cand astrele le vor surade reprezentantilor.

Farmecul personal nu lipseste din  meniu in luna august 2017, astfel ca nu este de mirare  ca nativii reusesc sa faca cuceriri la fiecare pas in randul persoanelor de sex opus. Acestia vor avea parte de multe oportunitati sentimentale, asa ca numai cei care nu isi doresc o relatie de cuplu nu vor avea parte de una.


Leu

Este o luna potrivita pentru fixarea prioritatilor, astfel ca nativii nu ar trebui sa stea prea mult pe ganduri. Nu este momentul sa apeleze la sprijinul celorlalti, fiindca trebuie sa treaca singuri prin anumite provocari ale vietii.

In horoscopul lunii august 2017 se anunta reusite pe plan profesional. Nativii se pot astepta la promovari si la recompense financiare deosebite. Sunt avantajate in special persoanele care lucreaza in domeniul relatiilor publice si al marketingului.

Pozitia astrelor nu este una favorabila pentru angajamentele sentimentale, astfel ca nativii nu ar trebui sa isi faca prea multe sperante in acest sens. Vor aparea oportunitati amoroase, insa putine dintre acestea vor avea un viitor fericit.


Fecioara

Fecioarele au nevoie de multa putere interioara pentru a face fata provocarilor pe care li le presara astrele in cale in august 2017. Dar vestea buna este ca nativii reusesc singuri sa gaseasca solutii care sa ii aduca mai aproape de visurile lor.

Nativii se vor folosi de luna august pentru a-si pune planurile profesionale in aplicare, insa le vor putea duce la nivelul urmator de abia din toamna. In schimb, se anunta prosperitate in sectorul financiar, iar banii vor veni din surse neasteptate.

Pe plan amoros, vor exista multe oportunitati in luna august, insa angajamentele nu vor fi unele pe termen lung. Pentru ca relatiile sa fie salvate, nativii vor trebui sa aduca multe imbunatatiri in legaturile in care sunt implicati. Persoanele singure vor fi nevoite sa isi schimbe ideile in ceea ce priveste viata sentimentala. Asteptarile pe care le au le tin departe de inceperea unei relatii frumoase.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0