Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul lunii mai 2018: ce semne vor avea parte de mult noroc?

de Viorica Ghinea la 2018-04-23
Horoscopul lunii mai 2018: ce semne vor avea parte de mult noroc?
Horoscopul lunii mai 2018 va aduce multe schimbari in viata tuturor zodiilor. Mercur iese din faza retrograda la inceputul lui mai, dar sa nu crezi ca nu vor avea loc turbulente si in aceasta luna. Iata ce provocari te asteapta in urmatoarea perioada si ce ar trebui sa faci ca sa treci cu bine peste toate!


Horoscopul lunii mai 2018 pentru toate zodiile



Berbec

Vei resimti energia mai multor planete in aceasta luna, ceea ce inseamna ca te asteapta cateva schimbari importante, in special in sfera financiara. Astrele te incurajeaza sa iti imbunatatesti conditia, sa lupti mai mult pentru planurile tale profesionale. Iti va placea mai mult decat de obicei sa risti, insa ar trebui sa nu intreci limita. Ar fi pacat sa pierzi ceea ce ai reusit sa faci pana acum.

O decizie pe care ai luat-o in trecut in ceea ce priveste bugetul tau te va afecta in aceasta luna, insa vei reusi sa duci totul la bun final.

Spre sfarsitul lunii mai vei simti o nevoie acuta de a intalni persoane noi, de a face o schimbare in viata ta. Devii mai sensibil la tot ceea ce inseamna iubire si armonie si incerci sa faci cateva schimbari si pe plan personal. Iti vei dori sa te apropii mai mult de cei dragi tie.



Taur

Horoscopul lunii mai 2018 nu este deloc unul plictisitor pentru nativii acestei zodii. Se anunta o luna activa pentru ei.

Iti vei dori sa faci schimbari importante in aceasta perioada atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Vei fi atat de prins in chestiunile legate de scoala ori de locul de munca, incat nu te vei mai putea ocupa si de dilemele sentimentale.

Ai grija pentru ca in aceasta luna tinzi sa crezi ca esti intr-o pozitie mai buna decat in realitate. Va trebui sa deschizi bine ochii inainte de a lua o hotarare in acest sens. Vestea buna este ca vei fi sprijinit de cei dragi chiar atunci cand te astepti mai putin.


Gemeni

Gemenii trebuie sa traga un semnal de alarma pe plan sentimental. Se anunta scantei intre ei si persoana iubita. Chiar si nativii singuri vor avea parte de cateva confruntari cu o persoana de sex opus de care se simt atrasi.

Mai bine pastreaza-ti energia pentru a face lucruri care sa iti aduca beneficii pe termen lung. Stabileste noi obiective, insa ai grija sa nu devii prea obsedat de acestea.

In multe cazuri, agitatia din aceasta luna va putea fi calmata doar cu sedinte de meditatie. Practica yoga si plimbarile in natura. Aceste activitati te vor ajuta sa iei decizii mai bune.


Rac

Aceasta luna va fi destul de inselatoare, asa ca trebuie sa ai grija la mesajul pe care ti-l transmite horoscopul lunii mai 2018.

Pastreaza lucrurile cat mai deschise, altfel vei avea parte de multe incurcaturi. Si nu te juca cu focul pentru ca nu este deloc momentul potrivit sa apelezi la tot felul de tehnici.

Orgoliul de care dai dovada te-ar putea baga in cateva probleme in aceasta luna, asa ca trebuie sa inveti cand sa lasi de la tine.

Vei fi surprins sa descoperi spre finalul lunii ca o problema complicata din trecut va avea o rezolvare satisfacatoare. Asteapta-te la schimbari dificile, dar benefice in acelasi timp pentru viitorul tau.


Leu

Mai este o luna potrivita pentru fixarea unor noi obiective. Incearca sa mentii controlul, dar ai grija sa nu cazi in partea cealalta pentru ca nu vei mai avea liniste sufleteasca.

In aceasta luna vei lucra la un proiect pentru tine, insa, din pacate, vei avea parte de cateva obstacole care te vor impiedica sa inaintezi la viteza dorita de tine. Acum te vei focusa mai mult pe cariera. Vei avea parte de beneficii, dar acestea vor veni la pachet si cu frustrari. Incearca sa nu ajungi cu moralul la pamant si vei reusi sa previi multe neplaceri.

Orice iti vei pune in cap in aceasta luna are multe sanse de reusita, asa ca nu ar trebui sa te dai batut de la primele incercari.


Fecioara

Horoscopul lunii mai 2018 nu se anunta a fi deloc unul plictisitor pentru nativii acestei zodii. Vei castiga recunoastere si apreciere pentru eforturile pe care le-ai tot depus in ultima perioada. Din pacate, vor iesi la iveala si niste greseli pe care le-ai facut in trecut, asa ca trebuie sa fii pregatit sa faci modificarile necesare.

In aceasta luna iti vei dori sa urmezi cursuri noi si sa calatoresti mult, astfel ca iti va fi destul de greu sa  te organizezi cu toate.

Largeste-ti orizonturile si experimenteaza lucruri noi fara sa iti fie teama. Renunta la o persoana din trecutul tau cu care nu poti sa ai legatura pe care ti-o doresti si concentreaza-te asupra uneia intrate recent in viata ta. Astrele te vor incuraja sa incepi o noua idila.



Balanta

In aceasta luna astrele te vor impinge sa iei viata in serios. Ai tot amanat sa rezolvi anumite probleme pana acum, dar nu vei mai putea sa faci acest lucru prea mult timp.

In luna mai 2018 sunt avantajate calatoriile si studiile, asa ca ar trebui sa te concentrezi asupra acestor domenii. Mintea ta este mai deschisa in aceasta perioada, astfel ca iti va fi mai usor sa inveti lucruri noi.

Evita conflictele cat de mult poti fiindca cei din jur vor incerca sa te faca sa iti incalci principiile.



Scorpion

In aceasta luna vei invata sa fii mai tolerant si mai rabdator cu cei din jurul tau. Acestea sunt caracteristicile care te vor ajuta sa treci cu bine peste niste complicatii ce vor aparea.

Foloseste-ti energia ca sa lupti mai mult pentru obiectivele pe care ti le-ai fixat. Te asteapta multe interactiuni sociale in luna mai, asa ca ar trebui sa dai dovada de diplomatie. Nu vei reusi sa te afirmi daca vei alege o maniera mai brutala.

In aceasta luna vei fi mai motivat sa iti imbunatatesti relatia cu prietenii si cu cei din familie. Vei lasa mult de la tine pentru ca lucrurile sa decurga asa cum iti doresti. Fii bun cu cei din jur si vei fi rasplatit.



Sagetator

Tinzi sa fii mai lenes in aceasta luna, asa ca vei amana multe dintre proiectele pe care le considerai importante pana acum.

Este o luna buna pentru relaxare si reculegere, dar nu ar trebui sa lungesti prea mult aceasta stare. Iti va parea rau dupa aceea, cand vei obseva ca ai pierdut sirul evenimentelor.

De abia spre finalul lunii te vei motiva mai mult si vei reusi sa duci  la bun final unele proiecte primite. Nu intra in conflict cu cei din jur fiindca vei intarzia mult planurile pe care le ai.



Capricorn

Horoscopul lunii mai 2018 anunta relaxare. Astrele te incurajeaza sa iti iei o vacanta.

Acopera cat mai curand responsabilitatile pe care le ai si bucura-te apoi de timpul ramas liber. Nu te astepta sa ai parte de prea multe castiguri in aceasta luna. Este evident ca planurile pe care ti le vei fixa iti vor face o gaura in buget.

Dupa jumatatea lunii vor avea loc cateva schimbari in viata ta care te vor da peste cap. Vei fi confuz si nu vei sti in ce directie sa te indrepti. Nu te grabi pana cand situatia nu devine clara.


Varsator

Interesele tale principale din aceasta luna vor fi casa si familia. Ai grija pentru ca tinzi sa fii destul de incapatanat, iar cei din jur vor ajunge in scurt timp sa te evite.

Implica-te in niste proiecte care sa te ajute sa iti ocupi timpul liber. Asa vei reusi sa tii la distanta energiile rele care iti tot dau tarcoale in aceasta perioada.

Incearca sa te intelegi bine cu cei din jur fiindca vei avea nevoie de ajutorul lor mai repede decat iti imaginezi. Nu iti va fi usor dupa aceea sa ii convingi ca iti pare rau si ca ii apreciezi



Pesti

Planul sentimental este sectorul care te va interesa cel mai mult in aceasta luna. Horoscopul lunii mai 2018 anunta o imbunatatire pentru ca se pare ca ai invatat o lectie speciala intre timp. Vei lasa mai mult de la tine si iti vei deschide inima pentru a cunoaste noi persoane de sex opus.

Petrece cat mai mult timp in compania oamenilor, cu atat mai mult daca in ultima perioada ai simtit nevoia sa te retragi in cochilia ta. Acum este momentul sa faci ceva special si pentru tine.

Activitatile artistice sunt favorizate in aceasta perioada, asa ca ar trebui sa le dai frau liber. Nu mai pune pe planul doi hobby-urile tale si vei avea doar de castigat.



Ce parere ai despre horoscopul lunii mai 2018? Iti surade sau nu?


Foto:
pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscop

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre semne zodiacale

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0