Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul lunii noiembrie 2017: iata ce provocari te asteapta la final de toamna!

de Viorica Ghinea la 2017-11-01
Horoscopul lunii noiembrie 2017: iata ce provocari te asteapta la final de toamna!
Esti curioasa sa afli ce ti-au pregatit astrele in ultima luna de toamna? Citeste horoscopul lunii noiembrie 2017 si descopera ce ti se va intampla pe fiecare plan al vietii. Se anunta provocari mari si schimbari importante in viata anumitor zodii. Descopera mai jos daca te numeri printre semnele astrologice carora li se va schimba destinul la polul opus.


Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru toate zodiile


Berbec

Banii vor ocupa un loc important pentru nativii din Berbec in aceasta luna, in special dupa data de 3. O persoana ori o situatie surprizatoare va ajuta la cresterea veniturilor financiare in aceasta perioada, asa ca nu ar trebui sa stai prea mult pe ganduri. Nu se stie cand te vei mai intalni cu aceasta oportunitate.

Poate ca lucrurile nu vor iesi din prima asa cum iti doresti, dar daca ai rabdare si dai dovada de determinare, te vei apropia tot mai mult de visurile pe care ti le-ai facut recent. De altfel, conjunctia dintre Luna si planeta Marte de pe 14 noiembrie iti favorizeaza demersurile daca stii deja ce vrei de la viata. In aceasta luna nu te va speria nicio problema pentru ca situatia este clara in mintea ta si ai resursele necesare pentru fiecare provocare.


Taur

Nu ai nicio problema in a te face remarcat in aceasta luna. Inca din primele zile ale lui noiembrie vei avea idei stralucite in ceea ce priveste un proiect. In plus, vei primi ajutor din partea celor din jur fara sa il ceri macar. Cunosti persoanele potrivite la timpul potrivit.

Venus intra in Scorpion pe data de 7, asa ca trebuie sa te astepti la o poveste de dragoste mai serioasa decat pana acum. Nativii singuri isi vor gasi perechea de pe data de 18 noiembrie, cand va aparea cineva interesant in calea lor.

Vei primi propuneri interesante si pe plan profesional, ceea ce inseamna ca si veniturile vor fi in crestere in viitorul apropiat. Insa este foarte importanta atitudinea pe care o adopti in aceasta perioada. Fii pregatit sa risti daca vrei sa ai parte de succes!


Gemeni

Horoscopul lunii noiembrie 2017 anunta vesti bune pentru nativii acestei zodii. Vei avea parte de liniste si voie buna pe fiecare plan al vietii. Indoielile pe care le aveai pana acum vor disparea si vei realiza de ce aveai nevoie in viata ta.

Problemele pe care le aveai la locul de munca se vor rezolva de la sine, insa este important sa nu faci nimic care sa complice situatia. Conjunctia dintre Mercur si Saturn de pe 27 noiembrie te va ajuta sa faci lumina in viata ta, sa intelegi un sfat care ti-a fost dat in trecut, dar pe care nu l-ai urmat.


Rac

Viata ta sociala se afla in prim plan in luna noiembrie 2017. Vei incepe sa frecventezi un mediu mai extins si sa cunosti oameni care te vor ajuta sa te dezvolti pe viitor. Nu lasa pe nimeni sa iti afecteze modul de gandire, ci continua sa iti aperi principiile de viata.

Dupa 18 noiembrie, cand incepe sa te influenteze Luna noua, implica-te in proiecte creative si vei avea doar de castigat. Chiar daca este vorba despre o simpla amenajare a locuintei, este indicat sa faci niste schimbari in viata ta.

Conjunctia dintre Luna si planeta Uranus de pe data de 30 noiembrie s-ar putea sa calmeze un conflict mai vechi. Atunci va fi momentul potrivit sa rezolvi neintelegerile respective si sa inchizi o rana mai veche.


Leu

In aceasta luna vei avea parte de multe oportunitati pe plan profesional, asa ca trebuie sa fii cu ochii in patru si sa o prinzi pe cea care te avantajeaza cel mai mult. Principala regula este sa ai incredere in abilitatile tale. Prietenii si familia iti vor fi alaturi si te vor incuraja sa iti urmezi visurile pe care ti le-ai facut.

Nu este deloc momentul potrivit sa stai pe ganduri ori sa iti fie teama sa faci anumiti pasi, indiferent de domeniul despre care este vorba.

Dupa 21 noiembrie te asteapta petreceri si evenimente importante, motiv pentru care vei starni multa invidie in jurul tau. Dar nu trebuie sa te preocupe acest lucru, ci sa iti urmezi planurile asa cum ti le-ai fixat.


Fecioara

Daca pana acum te-ai simtit constrans si limitat, luna noiembrie te va ajuta sa dai deoparte tot ceea ce te impiedica sa evoluezi in viata. Daca vrei sa faci ceva extrem, afla ca vei avea suportul celor dragi, spre surprinderea ta.

Pe 15 noiembrie, cand Mercur va intra in Sagetator, iti va fi greu sa te concentrezi asupra sarcinilor pe care le ai de indeplinit. Dar incearca sa faci tot ce iti sta in putere pentru a nu te pierde pe un drum ce pare acum incalcit, dar care iti va aduce multe beneficii pe viitor.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 anunta multe activitati cu prietenii si cu familia. Vei reusi sa te apropii mai mult de cei dragi, sa rezolvi anumite neintelegeri pe care le-ati avut in trecut.


Balanta

Luna plina de pe 3 noiembrie te ajuta sa rezolvi ceva ce ti-a stat ca un spin in spate pana acum. Ai resursele necesare pentru a trece de acest obstacol din viata ta.

Se intampla lucruri interesante pe 13 noiembrie, cand Venus intra in Jupiter aflat in zodia Scorpion. O persoana de sex opus iti va fura inima atunci cand credeai ca nu te mai poti indragosti.

Banii incep sa insemne mai mult pentru tine de acum incolo, mai ales ca incepi sa demarezi un proiect profesional pe cont propriu. Veniturile tale vor incepe sa se rotunjeasca, dar ai grija sa nu incepi sa cheltui prea mult. Este bine sa iti dai deoparte si o suma pentru zile negre.


Scorpion

Horoscopul lunii noiembrie 2017 anunta emotii intense pe planul sentimental inca de la inceput. Da dovada de senzualitate cu o persoana pe care o placi si vei avea doar de castigat. Dar ai grija sa nu intreci masura fiindca exista si acest risc si vei crea o impresie gresita in acest sens.

Luna noua din 18 noiembrie te va face sa spui si sa faci lucruri la care de obicei dadeai dovada de retinere. Vei avea parte atat de opinii pozitive, cat si de critici din partea celor din jurul tau.

Pe 21 noiembrie, cand te afli sub influenta planetelor Venus si Pluto, astrele lor rotunji colturile unei legaturi ce se anunta promitatoare de acum incolo.


Sagetator

In aceasta luna vei descoperi cat de mult te apreciaza cei din jurul tau, asa ca ar trebui sa te comporti si tu la fel cu ei. Nu ii neglija pe cei care tin la tine, fiindca vei regreta mai tarziu ca ai dat dovada de acest comportament.

Viata ta sociala se va imbogati dupa 18 noiembrie, sub influenta Lunii. Te vor pune pe ganduri notiuni profunde legate de viata ta, asa ca vei incerca sa progresezi mai mult pe plan personal. Vei reusi sa pui bazele unui proiect la care visezi de ceva vreme, dar pentru care nu primisei suport din partea celor dragi.


Capricorn

Lasa-te purtata de creativitate in ultima luna a toamnei si nu vei regreta. Renunta la spiritul practic macar pentru o perioada scurta. Vei descoperi ca astfel te poti distra mult mai bine alaturi de cei dragi.

Dupa 18 noiembrie, cand Luna intra in faza noua, te poti astepta la lucruri fantastice in viata sociala. Te vei bucura de popularitate in toate mediile pe care le vei frecventa. Odata cu conjunctia dintre Mercur si Saturn de pe 27 noiembrie, o legatura mai veche isi va schimba directia ori una mai noua va progresa. Depinde de cazul in care te afli.


Varsator

Casa si familia vor fi puse pe primul loc in aceasta luna, asa ca vei fi dispusa la sacrificii  mai mari decat pana acum. Vei primi vesti bune si la locul de munca, ceea ce iti va imbunatati si relatia pe care o ai cu cei dragi.

Luna noua din 18 noiembrie iti va deschide o usa noua pe plan profesional. Aceasta oportunitate iti va aduce succes si popularitate in urmatoarea perioada. Vei descoperi ca ai arme puternice pentru a reusi ceea ce ti-ai propus de ceva vreme.


Pesti

In aceasta luna vei reusi sa te apropii mai mult de cei dragi tie. Vei rezolva neintelegeri mai vechi si vei reusi sa legi noi prietenii. Generozitatea este cuvantul cheie al lunii noiembrie 2017.

Daca pana acum ti-a dat batai de cap un proiect de la munca, acum vei reusi sa pui lucrurile cap la cap. Iti vei schimba perspectiva asupra activitatii tale, astfel ca iti va fi mult mai usor sa gasesti o solutie diferita de cele cu care ai venit pana acum.

Pe 26 noiembrie, cand are loc conjunctia dintre Luna si planeta Neptun, iti vei deschide sufletul mai mult decat ai facut-o pana acum. Vor iesi la iveala lucruri despre care nu ai mai avut curaj sa vorbesti pana acum. Regula principala este sa vorbesti doar cu persoanele potrivite, dar vestea buna este ca intuitia ta te va ghida exact spre acestea.


Horoscopul lunii noiembrie 2017 anunta vesti bune pentru toate semnele astrologice, insa este recomandata prudenta, in special in cazul nativilor mai impulsivi, asa cum sunt cei de Foc (Berbec, Leu, Sagetator), dar si cei nascuti in zodia Scorpion.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.22 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscop

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0