Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata de ce trebuie sa-ti cumperi bicicleta

Iata de ce trebuie sa-ti cumperi bicicleta
Oriunde intorci capul, tot mai multa lume isi ia bicicleta. Nu este nicio surpriza, avand in vedere luptele eterne ale autoritatilor locale de a face mai multe piste speciale. De fapt, totul este in stransa legatura: lumea vrea sa traiasca mai sanatos, bicicletele se vand ca painea calda si este musai sa se mareasca si locurile in care ciclismul poate fi practicat.


Vrei cateva motive sa te imbraci comod si sa te urci pe bicicleta? Iata cateva care sunt convinsa ca te vor motiva:
1. Vei arde calorii: o femeie de 62 de kilograme care pedaleaza intre 20 si 22 de kilometri elimina 488 de calorii in 60 de minute.
2. Daca stai la 20 minute distanta de serviciu, urca-te pe bicicleta si poti arde pana la 3.000 de calorii pe luna, ceea ce inseamna aproape un kilogram de grasime.
3. Iti vei tonifica intreg corpul. Ciclistii sunt recunoscuti pentru faptul ca au picioare zvelte. Pentru ca, nu-i asa, trebuie sa pedaleze. Dar si partea de sus a corpului este lucrata, mai ales ca trebuie sa-ti mentii echilibru.
4. Iti amplifici nivelul de energie. Te simti fara vlaga? Un studiu publicat in revista Psychotherapy and Psychosomatics a descoperit ca mersul pe bicicleta a imbunatatit nivelurile de energie cu 20% si a scazut oboseala cu 65%. De ce? Ciclismul ii sugereaza creierului sa elibereze neurotransmitatorul dopamina, care este asociat energiei.  Si nici nu este nevoie sa pedalezi intens, ci doar in ritm moderat, de trei ori pe saptamana.
5. Iti salvezi sanatatea incheieturilor. Daca mergi pe bicicleta, pui mai multa presiune asupra genunchilor, gleznelor si coloanei vertebrale decat atunci cand mergi sau alergi. Genunchii trebuie sa se flexeze usor (cam 25%) pentru a ajunge la pedale. Daca stai prea dreapta sau prea aplecata, mergi la un magazin de profil, pentru a-ti ajusta profesionist inaltimea la care este pusa saua.
6. Fiecare muschi simte miscarea. Gaseste un deal pe care iti ia 10 minute sa urci. Urca de doua, trei ori, pedaland jumatate din timp cu sezutul ridicat din sa. Daca pedalezi in pozitie ridicata, iti implici muschii trunchiului pentru a-ti stabiliza echilibrul.
7. Iti protejezi inima. Bolile de inima sunt printre cele care duc la cele mai multe decese in randul femeilor. Sunt urmate de tensiunea ridicata si colesterolul LDL, cel „rau”, mare. In cadul unui studiu, cercetatorii americani au urmarit, pe parcursul unui an, evolutia a 32 de femei. Acestea au mers cu bicicleta de trei ori pe saptamana, cel putin jumatate de ora. La sfarsitul perioadei de studiu, tensiunea si colesterolul le scazusera considerabil, iar trupul era uluitor de bine conturat. Cauta si tu un drum pe care sa-l parcurgi 30 de minute fara pauza. Fa asta cat mai des, distreaza-te si simte-te bine!

Totodata poti invata si copulul sa mearga pe bicicleta inca de la o varsta fragede de numai 3 ani folosind o bicicleta fara pedale

 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bicicleta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0