Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de cadouri pentru parintii tai

de Sunt Fericita la 2017-06-22
Idei de cadouri pentru parintii tai
De obicei parintii spun mereu ca nu au nevoie de cadouri, ca au deja prea multe lucruri si sa nu le lipseste nimic. Ba, de multe ori, completeaza si cu un ''lasa, ia ceva pentru tine, mama''. Si cand ne-am ascultat noi parintii? Iata cateva idei de cadouri pentru parinti...


Cadouri pentru tati

Gasirea unui cadou pentru tatal tau nu este mereu ceva usor, mai ales daca are deja zeci de tricouri, cravate sau pulovere. In acest an, incearca sa gasesti alte obiecte care se potrivesc unui barbat stilat si care sa il faca sa se simta ca in tinerete.

O trusa speciala pentru barbierit. Fie ca e vorba de trusa clasica, ori de un aparat de ultima generatie care ii va rapi mai putin timp in fiecare dimineata, cadoul e potrivit si functional. Alege culori clasice, negru sau auriu, iar daca tatal tau e mereu in graba, alege si o trusa care sa tina toate obiectele la un loc.

O borseta sau un portofel mai mare. Daca isi rataceste mereu cheile sau telefonul mobil, cu siguranta are nevoie de ceva in care sa le tina, un loc in care sa stie ca le gaseste mereu. Iarasi, alege un material si o culoare adecvate varstei sale.

Butoni de camasa. Pentru un tata elegant si stilat, butonii sunt un cadou sofisticat si mereu apreciat. Alege modele din aur sau argint, eventual cu motive de sezon sau cu initialele tale sau ale echipei preferate de fotbal.

Obiecte de imbracaminte: esarfa, fular, cardigan cu nasturi. Uneori pot fi modele mai noi, mai tineresti, care il pot face sa arate mai tanar cu cativa ani.

Cadourile pentru mama sunt intordeauna mai usor de ales.
Din cele mai uzuale cadouri pentru mame, amintim ustensilele moderne de bucatarie, care sa ii faca viata mai usoara si sa ii lase mai mult timp sa se relaxeze. Pe de alta parte, avem cadourile mai sofisticate precum bijuteriile, un parfum la care viseaza de mult, o geanta incapatoare si sofisticata in acelasi timp, un colier statement potrivit varstei sale si tinutelor pe care le are sau un cupon de redureri la o sesiune spa. Rasfat din plin pentru mame, care niciodata nu se gandesc la ele. :)

Iata cum sa impachetezi ingenios cadourile pentru cei dragi>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.14 din 5 - 174 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei de cadouri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0