Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de tinute pentru femeile scunde, minione si plinute

de Sunt Fericita la 2018-02-23
Idei de tinute pentru femeile scunde, minione si plinute
Pentru femeile scunde, minione si plinute poate fi destul de dificil sa isi aleaga haine care sa le flateze silueta. Cu toate astea, facand apel la cateva trucuri isi pot crea tinute pline de stil, elegante si de ocazie, pentru a fi la moda. Iata cum trebuie sa se imbrace femeile scunde, minione si plinute, plus idei de tinute de zi si de ocazie...


FEMEILE SCUNDE/MINIONE SI PLINUTE TREBUIE SA ISI ALUNGEASCA SILUETA PRIN IMBRACAMINTE. Poarta costume cu pantalon sau fusta de aceeasi culoare; de exemplu, pantaloni albastri cu jacheta albastra - astfel privirea va percepe o silueta mai lunga. De asemenea, pantalonii trebuie sa fie cu 2-4 cm mai lungi decat tocul inalt, tocmai pentru a face picioarele sa fie mai lungi; daca porti fuste sau rochii, alege pantofi in nuante nude din aceleasi motive.

Daca iti plac, mai poti purta jachete cu pernite de umeri, pentru a da impresia ca esti mai inalta. Fustele trebuie sa urmeze linia corpului si nu mai lungi de genunchi sau imediat deasupra lor.

Nu purta pantaloni suflecati, pentru ca vei parea mult mai scunda; poarta panataloni largi si bluze sau camasi cu gatul inalt, care alungesc zona pieptului.

CUM TREBUIE SA ISI ASCUNDA TALIA FEMEILE SCUNDE/MINIONE SI PLINUTE. In primul rand, nu iti accentua talia, mai ales daca ai burta mare. Evita sa porti curele sau jachete scurte, pentru ca vei atrage atentia asupra taliei. Singurele care pot crea iluzia de talie subtire sunt jachetele cu peplum. Jachetele mai lungi camufleaza zona stomacului si a coapselor, daca acestea sunt zonele tale cu probleme. Alege haine cu linii clasice.

Daca porti curele, alege curele subtiri si moi, care se pliaza pe talia ta. Rochiile sau topurile trebuie sa fie gen empire, adica stranse sub bust - acea zona e mai ingusta decat talia femeilor plinute, plus ca materialul va imbraca frumos mijlocul si va camufla talia.

Bluzele potrivite pentru femeile scunde/minione si plinute sunt cele cu jabou, volanase, incretituri sau suprapuse, cu decolteu in forma de "v", usor cambrate; nu purta bluze stramte si cu vedere la buric.
IMPRIMEURI PE CARE LE POT PURTA FEMEILE SCUNDE/MINIONE SI PLINUTE. Evita imprimeurile florale mari, pentru ca te fac sa pari si mai mica si silueta ta va parea si mai plinuta. Alege, in schimb, haine cu imprimeuri mici sau dungi subtiri si verticale, care alungesc silueta, pe care sa le asortezi la bluze sau topuri de o singura culoare. Evita dungile verticale, desi au fost la moda anul acesta si, cu putina creativitate, le poti potrivi si la silueta ta - iata aici un articol despre cum sa faci asta.

 
Esti invitata la o nunta, o cununie, un botez sau alt tip de eveniment si nu stii ce pantofi sa porti? Iata cum sa alegi pantofii potriviti pentru o tinuta de seara>>

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 403 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinute

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scunde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre minione

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plinute

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0