Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de tinute pentru un Craciun relaxat

de Lavinia Rorich la 2017-12-05
Idei de tinute pentru un Craciun relaxat
Cele mai multe idei de tinute pentru Craciun sunt pentru ocazii speciale sau pentru petreceri. Dar cum ramane cu cei care stau acasa, care aleg sa isi petreaca sarbatorile de Craciun alaturi de familie, de copii sau prieteni, intr-un cadru relaxat? Iata cateva idei de tinute pentru un Craciun sarbatorit intre familie sau prieteni, un Craciun casual, relaxat, dar chic in acelasi timp...


Craciunul este mai degraba o sarbatoare a iubirii, a bucuriei, a familiei. Daca alegi sa iti petreci Craciunul alaturi de cei apropiati sau cu prietenii la o cabana si ai nevoie de o tinuta confortabila dar si festiva in acelasi timp, iti oferim noi cateva idei dupa care sa te ghidezi.
In primul rand, poti alege ca piesa de rezistenta pentru tinuta, puloverul.

In toamna-iarna 2017-2018 se poarta puloverele cu tesaturi cat mai interesante si modele de iarna: reni, oameni de zapaha, pinguini, vasc, stelute, etc. Pentru seara de Craciun, alege un model haios, intr-o culoare care sa-ti scoata in evidenta trasaturile. Se poarta puloverele largi, asa-numitele ''boyfriend’s sweater'', care ascund silueta (inclusiv defectele), dar accentueaza feminitatea in acelasi timp. Daca nu iti plac atat de mult puloverele cu modele, atunci alege unul cu o textura interesanta.

Puloverul se poate purta impreuna cu o pereche de jeansi comozi, leggings sau o fusta. Desi sunt atat de obisnuiti, jeansii sunt foarte la moda in acest sfarsit de an. Elementul inedit este ca nu se mai poarta numai culoarea albastra sau negrul, ci cam toate culorile de toamna: verde, maro, rosu, albastru, ba chiar si violet. Daca isi gasesti o pereche pe care sa o asortezi la un pulover de Craciun, vei avea o tinuta perfecta.

O tinuta casual pentru Craciun nu inseamna lipsa bijuteriilor, desigur. Chiar si in creierii muntilor, la o cabana, cu prietenii, iti poti accesoriza tinuta cu o pereche de cercei interesanti, cu model de sezon sau cu un colier statement. Colierele statement sunt de dimensiuni mari si atrag atentia prin designul diferit. Nu sunt simple coliere sau medalioane, ci sunt create din diferite materiale. Daca optezi pentru o bijuterie simpla, cu o piatra pretioasa, la tinutele casual se potrivesc de minune acvamarinul, chihlimbarul, perlele, smarald.

In cele din urma, nu uita de accesorii. Iti poti completa tinuta de Craciun cu o curea, o brosa sau un fular.
Daca stai acasa, singura, iti poti petrece Craciunul si in pijamale. Ai grija insa sa fie niste pijamale cu specific de iarna.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.44 din 5 - 24 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei de tinute

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre craciun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre acasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prieteni

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0