Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei pentru cadouri de Craciun pentru seful tau

de Sunt Fericita la 2017-11-17
Idei pentru cadouri de Craciun pentru seful tau
Nu mai e mult si cea mai asteptata sarbatoare a anului va veni, asa ca nu exista o perioada mai buna pentru a alege un cadou potrivit pentru oamenii pe care ii apreciezi. Seful echipei in care lucrezi merita recunostinta ta si a colegilor tai, asa ca aloca-ti cateva minute pentru a stabili impreuna cu ce vreti il surprindeti. Ideal ar fi sa faceti un brainstorming si sa veniți fiecare cu cate o idee de cadou. Daca sunteti lipsiti de inspiratie sau nu va cunoasteti superiorul suficient de mult ca sa alegeti ceva personalizat, aveti intotdeauna asul din maneca, adica tipul de cadou care se potriveste oricui, indiferent de varsta sau statut. Te poti inspira din sugestiile de mai jos pentru a gasi cel mai potrivit dar de Craciun pentru sef.


Un cos cadou de Craciun


Varianta cea mai convenabilă si care vă va ocupa cel mai puțin timp este dacă alegeți să îi oferiți de sărbători un coș cu bunătăți de Crăciun. Puteți pune în același pachet dulciuri, o sticlă de vin sau de șampanie, o lumânare parfumată, jeleuri, cozonac sau bomboane, toate împreună sau combinate, în funcție de preferințe. Cu siguranță va aprecia gestul și își va aminti de fiecare dată cu drag, când gustă din produse sau face o sesiune de aroma-terapie cu ajutorul lumânării, de echipa din care faci parte și tu.


Un telefon nou


Dacă bugetul pentru cadoul șefului este un pic mai generos, vă puteți îndrepta atenția către un gadget care l-ar putea ajuta mai mult să țină legătura cu clienții sau să se conecteze mai ușor la internet și să poată accesa documente care îl interesează, fiind departe de birou. Un telefon mobil nou ar fi o idee pe cât de bună, pe atât de folositoare pentru el. Dacă nu e prea târziu și încă nu a trecut Black Friday-ul, puteți obține un preț neașteptat de bun.


Un buchet de flori de sezon


Deși probabil nu ți-a trecut prin cap această idee, un cadou foarte potrivit pentru cel sau cea care vă conduce echipa sau firma ar fi un coș sau un buchet de flori business de sezon. Elegant și proaspăt, poți opta pentru ca acesta să fie trimis direct pe biroul lui, eventual cu un mesaj de mulțumire pentru toată activitatea și grija avută pentru întreg colectivul sau o urare de Crăciun. Poți merge pe varianta în care coșul va conține florile sale preferate sau pe cele de sezon, crizanteme sau crăciunițe. Văzându-l zilnic, se va simți apreciat și va continua să fie un lider pentru tine și colegii tăi cu aceeași dedicare.


Toată lumea merită mai multă atenție în preajma sărbătorilor, mai cu seamă oamenii cu care colaborezi direct și pentru care ai un respect deosebit. Mulțumește-le pentru eforturile depuse în timpul anului cu un cadou care să îi încânte.
 

sursa foto: pixabay.com


 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre telefon mobil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre craciun

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0