Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei pentru un look sexy in sezonul toamna-iarna 2011-2012

Idei pentru un look sexy in sezonul toamna-iarna 2011-2012
Vrei sa fii sexy la o petrecere dar nu stii cu ce anume sa te imbraci si nici nu ai avut timp sa colinzi prin magazine? Iata 10 idei pentru un look sexy, folosind piesele de imbracaminte pe care le ai deja sau elemente noi, aflate in tendinte in sezonul toamna-iarna 2011-2012. Accesoriile folosite intr-un mod neobisnuit, anumite detalii sau un machiaj deosebit sunt numai cateva dintre trucurile pe care le poti folosi.


1. Poarta o piesa de imbracaminte intr-un fel neobisnuit, inovativ
Nu trebuie sa faci cine stie ce inventii vestimentare si nici sa iei decizii de care nu esti sigura.

De exemplu, poarta o camasa clasica la o fusta inflorata, las-o descheiata pana aproap de curea insa ai grija sa nu se deschida si sa ti se vada sanii, uneste doua curele si leaga-le in jurul bustului, poarta un maieu transparent sub o jacheta in asa fel incat sa se vada ca nu mai ai nimic pe dedesubt sau renunta de tot la camasa si infasoara-te in esarfa preferata, cu mare grija sa nu cada de pe tine, etc.



2. Poarta ruj rosu

Rujul rosu este poate cel mai simptu truc pe care il pot aplica pentru a fi sexy, si functioneaza la orice tip de tinuta. Foloseste si un contur de buze pentru a le face mai pline si nu exagera cu machiajul pe restul fetei, pentru ca buzele sa fie in centrul atentiei. Poti alege din mai multe nuante de rosu, in functie de culoare tenului - se recomanda rosu aprins pentru tenul alb, deschis, in general pentru persoanele blonde, rosu cu tenta portocalie pentru tenul masliniu si rosu-violet pentru tenul inchis -, insa asta nu inseamna ca nu poti experimenta.



3. Poarta o palarie
Palaria atrage cel mai bine atentia si, in plus, a fost si ramane in tendinte in 2011 si 2012. Alege o palarie in linii clasice, si nu te teme sa experimntezi cu combinatiile.



4. Apeleaza la accesorii in tendinte: cercei pana la umeri sau pandantive supradimensionate
Renunta la seturile de bujuterii si poarta un singur tip de accesorii. In sezonul toamna-iarna 2011-2012 se poara bujuteriile si accesoriile supradimensionate: cercei lungi pana la umeri, pandantive mari sau siraguri late de bratari. Daca ai parul lung, e mai bine sa il legi bine la spate in coada sau coc, pentru a lasa accesoriile sa atraga atentia.







5. Poarta culori metalizate
Poate ca micuta rochie neagra te face sa arati sexy in orice situatie, dar in sezonul acesta la fel sunt considerate si materialele metalizate: auriu, argintiu, cupru, cositor sau plumb... Cauta piese de imbracaminte in culori metalizate, insa cu linie simpla, pentru ca accentul trebuie sa cada pe material si culoare; si renunta la bijuterii foarte vizibile sau machiaj extravagant.



6. Adopta un look exotic
Indiferent spre ce zona te orientezi, un pantalon in stilul salvarilor, iile, detaliile brodate sau orice altceva cu aspect traditional va da un plus de culoare tinutei si va atrage privirile.



7. Joaca-te cu texturile materialelor

Incearca sa creezi o tinuta din materiale cu texturi diferite, vei obtine astfel un aer misterios si toti te vor admira pentru imaginatia si gustul de care dai dovada. Poti alege piese de imbracaminte cu paiete, piele, bumbac, lana, jeans, panza, in, material raiat, etc., pe care le poti combina intre ele pentur a obtine o tinuta foarte interesanta.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre poarta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sexy

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbracaminte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sezonul

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0