Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Implica-te

Implica-te
In ce sa te implici? In orice, pana la urma (sau cel putin aproape orice). Cred ca ma refer la a manifesta interes fata de lumea ta. Nu te uita la televizor, ci du-te afara, interactioneaza cu ea. Prea multi oameni traiesc prin intermediul vietii altora vazuti pe micul ecran. Sau chiar traindu-si propria viata prin intermediul vietii altora din lumea reala (ii mentine barfa si palavrageala). Exista o lume mare, plina de viata, de vitalitate, de energie, experienta, stimulare, agitatie. Sa fii implicat inseamna sa te duci si sa faci parte din ea. Du-te si afla ce inseamna toate astea si cum functioneaza. A sta la televizor este comod, sigur si confortabil. A fi acolo poate sa te sperie, poate fi frig, poate fi rau. Dar cel putin stii ca traiesti. Oamenii se plang intotdeauna ca viata trece mai repede pe masura ce imbatranesc. Dar din experienta stiu ca timpul pare sa se intinda cu atat mai mult cu cat faci mai mult in lume. Daca ne uitam la televizor, seri intregi pot disparea chiar de sub nasul nostru. A te implica inseamna a coopera, a contribui, a lua parte si nu a te uita de pe margine in timp ce altcineva traieste viata in locul tau. A te implica inseamna sa-ti sufleci manecile si sa-ti murdaresti mainile, dar acumuland o experienta pe parcurs, o adevarata experienta. A te implica inseamna a te alatura, a oferi ajutorul, a te oferi voluntar, inseamna a transforma un interes teoretic intr-unul real, a fi acolo si a vorbi cu oamenii. A te implica inseamna sa te simti bine, sa te amuzi cu adevarat, nu in fata televizorului. A te implica inseamna a ajuta alti oameni sa aprecieze si sa se bucure de propria viata putin mai mult decat ar fi facut-o fara tine. Am observat ca oamenii de succes au interese externe care nu le aduc bani sau vreo aprobare – si despre asta e vorba, iar prin succes inteleg mai degraba multumit si fericit decat bogat si faimos. Fac asta pentru amuzament, pentru a fi de ajutor, pentru a-i incuraja pe altii. Ei isi fac adesea timp pentru asta, in loc sa se uite la televizor (vorbesc serios). Se ofera voluntari, devin mentori, guvernatori de scoli, consultanti locali in domeniul afacerilor, lucratori in sfera actiunilor de caritate. Se alatura grupurilor, asociatilor, cluburilor, societatilor. Ies in lume, apartin acelei lumi si se simt bine. Se duc acolo pentru a face o schimbare ori a impartasi un interes. Se duc la cursuri de seara cu subiecte ridicole. Poate ca rad si se amuza pe seama lor pentru asta. Poate chiar uneori isi doresc sa nu isi doreasca sa se fi implicat, pentru ca unele lucruri se strecoara si-ti pun stapanire pe viata. Dar ei fac parte din ceva. Sunt parte din lume – in sensul deplin si propriu al cuvantului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0