Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intelepciunea de zi cu zi

Intelepciunea de zi cu zi
Nu fiecare zi este insorita. Si nici macar lina. Si asta pentru ca trebuie sa-ti imparti viata cu cei din jur care, de multe ori au o alta directie decat a ta. Nu te ingandura si nu-ti pierde optimismul. Fii curajoasa si urmeaza-ti inima. Alege ce e mai bine pentru tine si considera fiecare dimineata o noua oportunitate.


Iti propunem ca sapte zile sa te antrenezi spiritual sa fii mai puternica. Incearca si spune-ne daca am reusit.
Ziua 1: Schimbarea unui obicei vechi.
Nu-ti mai asuma raspunderea pentru felul in care se simt ceilalti sau, mai rau, sa-i faci pe altii raspunzatori de felul in care te simti tu. Nu le mai cere altora sa indrepte lucrurile in locul tau si nu-ti mai dori sa indrepti lucrurile in locul altora. Lasa-i pe ei cu ale lor, iar tu vezi-ti de viata ta.
Ziua 2: Apara-te fara sa ataci.
Daca esti provocata, nu reactiona prin atac. Nu invinui. Nu-l face agentul provocator raspunzator de ceea ce gandesti sau simti tu. Asuma-ti gandurile si sentimentele. Comunica-le intr-un mod pe care el il poate intelege. Vei stopa astfel violenta.
Ziua 3: Cere iubire.
Nu numai copiii au nevoie de iubire pentru a se dezvolta, ci si tu. Nu manipula pentru a obtine un oarecare substitut al iubirii, ci cere fara ocolisuri IUBIREA. Disconfortul dispare doar daca da de un mediu cald. Abia iubirea il estompeaza.
Ziua 4: Initiaza procesul iertarii.
Iertarea este un proces. Nu se intampla dintr-o data. Dar este adevarat ca ranchiuna si ura te tin in loc. De ce sa traiesti la nesfarsit trecutul, de ce sa te otravesti din interior cand poti merge simplu mai departe?!
Ziua 5: Actioneaza spre binele tuturor.
Binele meu este conditionat de binele celor din comunitatea mea, cea restransa, familiala, soi cea extinsa, sociala. Gesturile mele trebuie sa ma onoreze pe mine, dar sa demonstreze respect si pentru ceilalti implicati. Nu pot ignora posibilele efecte asupra celor din jur.
Ziua 6: Vezi bunatatea din jur.
Lumea nu va fi buna, daca tu nu incepi sa o percepi ca find buna. Ceea ce experimentezi depinde de felul in care privesti lucrurile. Judeci si totul iti va parea gol, absurd. Iti deschizi mintea si inima si viata devie impresionanta si plina de sens. Daca privirea ta nu este iubire, te separi de obiectul pe care te concentrezi. Te temi, dar falia creata se va adanci si mai mult.
Ziua 7: Invata compasiunea.
Este usor sa-i iubesti pe cei amabili cu tine. Este usor sa-l iubesti pe copilul ascultator. Dar este aproape imposibil sa-i iubesti pe cei care-ti opun rezistenta. Ai incercat vreodata?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre binele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre compasiunea

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0