Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata sa renunti la relatiile negative

Invata sa renunti la relatiile negative
Sincer acum, ai intra de buna voie intr-o cusca cu un cimpanzeu agitat si apoi sa te intrebi cum ai ajuns sa fii acolo blocata cu animalul furios? Cimpanzeul o sa ma atace, iti spui. De ce trebuie sa suport eu asta?


Nu trebuie. Ai ajuns acolo pentru ca ai ales sa faci asta. Poate sunt in stare sa calmez animalul si sa ne imprietenim.
Imi pare rau. Exista in lumea mare profesionisti cu suficiente cunostinte si abilitati sa reuseasca asta, dar nu este si cazul tau. Iar acei profesionisti nu s-ar pune in calea pericolului asa ca tine.
Iesi de acolo inainte sa fii ranita si nu mai repeta experienta.
Sa ies? Nu pot. Cimpanzeul se va simti singur. In plus, nu ar trebui sa se poarte asa, deci o sa insist sa se schimbe.
Succes!
Exact asa facem si noi. Ne punem in calea respingerii si a durerii si insistam ca nimic din toate astea nu ar trebui sa se intample sau ca putem schimba cealalta persoana. Iar unii repeta tiparul toata viata.
Sa cauti aprobarea persoanelor negative este o dependenta emotional. Se apropie de nebunie in multe cazuri. Poate fi vorba chiar de o ruda apropiata, cum ar fi un frate mai mare. Stai cu el in camera ani intregi si, ca sora mai mica, incerci sa-i castigi mereu atentia. Nu o primesti, dar insisti, de parca ar fi datoria ta. Suntem frati. Trebuie sa fim prieteni.
Ia mult sa intelegi ca este nevoie de doua persoane pentru a crea o relatie. Si sa vrei sa priemsti aprobarea oricui din lumea asta care este predispus spre dezaprobare echivaleaza cu cautarea inversunata a unei noi respingeri.
Rezultatul consta in respingere, ingrijorare si stres. Cand te implici in relatii cu persoane care raspund consecvent cu negativitate, produci ganduri si sentimente negative care ti se impregneaza in fiecare celula a corpului. Efectele iti schimba atitudinea, relatiile pozitive si chiar viitorul.
Ce s-ar intampla daca am renunta? Nu mai cauta aprobarea nimanui. Nu te mai ingrijora ce crede cel de langa tine. Nu mai avea grija de cineva care se poate ingriji si singur. Vezi-ti de viata ta!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0