Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata sa scapi de pofta de dulce

Invata sa scapi de pofta de dulce
Daca inghetata, prajiturelele si bauturile carbogazoase sunt calcaiul lui Ahile in cazul tau, nu te speria, caci exista solutii prin care poti depasi dependenta. Incearca-le si scapa de dorinta de a manca zahar in moduri pe care nu ti le-ai imaginat inca.


Pare ca nu poti sta departe de briose? Exista un motiv pentru asta. Cand mananci zahar, se stimuleaza eliberarea de dopamina in creier, ceea ce te face sa simti placere. Creierul recunoaste si adora senzatia si tanjeste dupa si mai mult. Iar pericolul nu consta numai in castig in greutate. Studiile recente au ratat cum consumul de zahar este asociat riscului declansarii bolilor de inima, de rinichi si chiar a cancerului.
Cromul polinicotinat
Acesta este crom cu vitamina B3. cromul joaca un rol important in reglarea glucozei in sange si in producerea de energie. Cromul polinicotinat previne urcusurile si caderile zaharului in sange. Ia 200 de mcg o data pe zi la inceputul oricarei dintre mese, pentru a preveni cresterea de zahar in sange care te face sa vrei si mai mult zahar apoi.
Adauga fructe la masa
Daca adaugi zaharuri naturale meselor tale, cum ar fi fructe uscate, iti poti pacali papilele gustative sa creada ca primesc dulciuri, taindu-ti pofta inainte de a ajunge la desert. Pune o lingura de gem de merisoare in sandvisul cu carne de curcan de la pranz. Sau taie un mango si mananca-l cu piept de pui la gratar. Poti arunca niste stafide in orez. Foloseste-ti imaginatia.
Regula jumi-juma a lui Dr. Oz
Daca cea mai mare parte din zaharul pe care-l consumi vine din bauturi carbogazoase si sucuri, dilueaza-le cu apa mineral carbogazoasa si vei reduce aportul in jumatate! Continua sa reduci cantitatea de bauturi dulci pe parcurs si, in curand, nici nu le vei mai duce dorul.
Unt de arahide si ciocolata
Acest duo ii va satisface pana si pe cei mai inraiti fani ai dulciurilor. Ia o ciocolata neagra, topeste-o si amestec-o cu unt de arahide organic. Pune totul ala frigider sa se raceasca si sa se amestece aromele. Cand simti pofta de dulce, ia o lingura din aceasta bunatate. O lingura contine 4,5 grame de zahar. Compara asta cu o briosa medie care are 30 de grame de zahar!

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pofta de dulce

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar in sange

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr. oz

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0